mælkeprotein, hvilket giver en hurtigere optagelse af proteinet. Proteinpulveret er klart bedre end resten af feltet, hvis vi ser på smag og opblanding – ingen konkurrence her. Vi har også udviklet et proteinpulver specifikt til aldersgruppen 40+, med et højt indhold af calcium, vitaminer, mineraler og selvfølgelig protein. KFD Whey er et protein pulver af højeste kvalitet, helt uden kunstige farvestoffer, og et bedre og billigere alternativ til Nutramino, Bodylab og andre kendte mærker. Billig-protein.dk - Din guide til træningsudstyr, sund kost og billigt proteinpulver 100g, hvilket typisk er noget mere end de andre.

Er du en gennemsnitlig sløv kontorpadde, så får du sikkert fint dækket dit behov af protein gennem kosten.

Indeholder 76 g protein pr.

Anmeldelse af Bodylab Whey 100 proteinpulver Whey 100 er Bodylab’s svar på proteinpulver. Vi har bedømt Whey 100 fra Bodylab, som en af de bedste proteinpulver vi har prøvet, og det får topkarakter i vores test. Her på forsiden finder du nogle af de produkter vi anbefaler og skulle være blandt de billigste. Er du derimod i fitnesscenteret og træne flere gange om ugen, så skal du have 2-3 gange så meget protein og så er det mere tvivlsomt. Personer der træner flere gange om ugen, skal have op til 1.8 gram protein pr.

Derudover er WHEY proteinpulver et godt supplement til kosten, hvis man ønsker et nemt proteintilskud.

På billigt proteinpulver finder du de billigste protein og proteinpulver produkter fra nogle af de førende webshop med proteinpulver.

Vil du have flere produkter, så se de forskellige menupunkter med Protein… Whey protein (Valleprotein) Kaseinprotein (Casein protein) Vegansk protienpulver; Bøfprotein (Steak protein) Risprotein (Rice protein) Sojaprotein (Soya protein) Æggeprotein (Egg protein) Proteintilskud i pulverform er let opløseligt i væske. kg kropsvægt pr.

dag God optagelse og udnyttelse af protein.

I modsætning til de andre brands indeholder KFD Whey hele 79g protein pr. Det styrker kroppen i hverdagen og hjælper til effektiv restitution efter træning. Smag: Jordbær.

100 g. Maxim Pure Whey tilfører kroppen en høj koncentration af aminosyrer indenfor de første timer efter din træning sammenlignet med andre kilder som f.eks. Vi har her på Suplab testet produktet på kvalitet, smag og pris.