Inkl bruksanvisning och originalkartong och skruvar. Brio-vyssan-lull är gungtassar som snabbt kan förvandla ditt barns spjälsäng till en mysig vagga.

Har funderat länge på att skaffa dem, eller sådana puckar som man höjer upp sängen med Vad kostar Brio Vyssan lull i vanliga barnaffärer? Kategorier: Shopping.

Någon som har sådana? När du skruvat fast brio-vyssan-lull på spjälsängens ben och ställt sängen upp … Vagga din lilla skatt till sömns med dessa Vyssan Lull Sängtassar i Vit, en smart svensk uppfinning från Britax. – … Hur mycket kan man vagga?

Britax Bedrockers (fd Vyssan Lull) är en smart svensk uppfinning som förvandlar en vanlig spjälsäng till en vagga på bara några minuter. Alla erfarenheter är välkommna.

... Kan ibland finnas på blocket eller Tradera! och nån som vet vart de säljs billigast?

Vyssan lull Ett sovrum som känns mjukt och omfamnande sover man gott i. Hur vi bäddar och inreder för sköna drömmar är högst personligt och åsikterna många. Värde 300:- De är enkla att skriva av om man inte vill ha. Säljer nu våra vyssan lull bedrocker tassar av märket Britax. Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom) Om mig. Brukar du rulla barnvagnen inomhus för att få ditt barn att somna? Hur svårt kan det vara??!! ni som redan har barn, är vyssan lull tassar till spjälsängen något ni rekommenderar? Nyköpta på babyproffsen, vi testade dem endast en vecka. Vi har varit nöjda med våra. – Förvandlar barnsängen till en lugnande vagga. Hugo -07, Edvin -09 och liten skatt i magen beräknas till dec -12 .

Helt klart värt 299 pengar. Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida. Brio Vyssan lull tassar till spjälsäng som gör att man kan vagga den. Är dem bra? Annoz8­7. Sparsamt använd och levereras tillsammans med tillhörande skruvar. Vyssan lull-tassar som ska monteras på spjälisens ben sen ska det "bara" vara att vagga lilla barnet till sömns. Jag gissar att de bara blir bättre (mer gung) ju mer man använder dem. Här köper du övrig bäddutrustning som till exempel Vyssan Lull tassar (Bed rockers) och sovpuckar. Sängbotten är höj och sänkbar Vi … På fötterna är "Vyssan lull" fötter påskrivade så sängen går att vagga. Inga kommentarer: Skicka en kommentar. De är i gott skick och kan användas flera år … Köptes för 349 kr. Frakt 30 kr med posten betalas av köparen. Är rädd att det ska bli ostabilt. Vyssan Lull-"tassar" till spjälsängen, superbra eftersom det går att få "gung" på spjälsängen vilket underlättar vid övergång från vagga till egen säng för bebisen. Upplagd av ♥ MammasRussin.