18:00 Livet med hund blir inte alltid som man tänkt sig. Du lär dig klickerträna din hund och vi jobbar med övningar som du har nytta av vad du än tränar; vardagslydnad, tävlingslydnad, agility, rally, nose work mm. Du väljer själv vad du vill fokusera på, instruktören hjälper till med övningar och tips. Valp & vardagslydnad; Aktiviteter. KONTAKT OCH VARDAGSLYDNAD STEG 3. En kundförmån för dig som gått kurs eller haft privatträning hos oss. Men du kan gott kosta på dig ett BRA eller en klapp. Men du kan gott kosta på dig ett BRA eller en klapp. Anmäl intresse för nästa kurs. This video is unavailable.

Privatlektioner; Promenader; Öppenträningar; Fikakvällar & Puppyparty; Föreläsningar ; Kontakt; ÖPPENTRÄNINGAR.

Du kan se kursen både som en förberedande agilitykurs eller som en grundkurs för att bygga lydnad. Var dag med hund (f.d Vardagslydnad) - start 30/5 kl. Massage. Max 8 hundar.

Sök. Den här kursen vänder sig till valpar och unghundar som behöver träna grundlydnad. Tävlingslydnad. Temakurser; Valp- och unghundsagility. Träningshjälpen.

Spår. Helenas Hundskola. Telefonnummer: 0704-02 82 40 helenashundskola@telia.com Ⓒ 2017 Helenas hundskola. Watch Queue Queue. Privatlektioner. Valpkurser . Besöksadress: Torestavägen 2, Eskilstuna.

För dig som har gått unghundskurs, kontakt och vardagaslydnad steg 2 eller motsvarande.

Nose work. Kontakt & vardagslydnad. 9 h – 1 500 kr

Rallylydnad. Målet är att hunden ska välja att göra saker med dig istället för att springa fram till andra hundar, gå på egna strövtåg osv. Din hund kommer att börja se dig som en resurs vilket är en förutsättning för en god kontakt och bra vardagslydnad. Du kan jobba både självständigt och i grupp. Vi tränar på att kunna föra din hund lös med små signaler och vi jobbar med lina på promenaderna, i möten och inkallning.

Watch Queue Queue En hund som vet att ögonkontakt är något du uppskattar, behöver naturligtvis inte få godis varje gång den tittar dig i ögonen.

Instruktör Helena Malm. Flera av lektionerna är utomhus för mycket störningsträning.