Hos JYSK hittar du ett brett utbud av trädgårdsbord, campingbord och serveringsvagnar för både balkongen och uteplatsen. Vi har byggt oss ett trädgårdsbord eftersom vi inte hittat något som passade in just på vår altan, efter våra önskemål. HATTHOLMEN Utdragbart bord, utomhus, 159/211x91 cm 2 495:- ... Stora och små bord för måltider utomhus. MATBORD SUNFUN SÖNDRUM UTDRAGBART 223-343X100CM GRÅ/SVART ... Förenkla livet utomhus med ett underhållsfritt avlastningsbord! Små och hopfällbara bord har även den fördelen att du lätt kan ta med dig dem. 2016-dec-07 - Denna pin hittades av Jeanette Vahlenberg. Vi har bord i Konstrotting, Sten, Polystone, Nonwood, Gaumo, Trä, Teak, Furu, Acacia, hardwood, aluminium och stål. Ett trädgårdsbord har många användningsområden. Ett vackert och stadigt bord är en av nycklarna till att skapa en bra grupp av utemöbler. … Du kan antingen ha ett stort bord för härliga middagar, eller ett mindre balkongbord för mysiga frukoststunder. dina egna pins på Pinterest. Så nu har vi utgått från ett bord som Martin Timell tillverkade förra … Vi säljer allt från Brafab, Hillerstorp och Style Station. Köp. Genomtänkt, 799,00 kr. Ibland kanske vill du kunna anpassa bordets storlek, då är det perfekt med ett klaffbord.

Utebord har en viktig funktion, särskilt om man har tänkt sig att fika och äta ute regelbundet. Hitta (och spara!)

Lite större bord fungerar även bra som arbetsyta när du till exempel håller på med olika planteringsprojekt i i trädgården eller när man känner för att svänga ihop en pizzadeg eller något annat gott i solen utomhus.

Det som började som ett litet skämt har blivit verklighet. Ibland kan utebord byggas på ytterligare med ännu en bordsskiva. Hitta (och spara!) Oavsett om du vill äta en måltid, sola eller bara njuta av en bok utomhus så har vi utomhusmöblerna för dig. Skepparholmen by Sensum följer den stil som vill förkapsla och ge uttryck för den Skandinaviska designen. Förlängningsbara bord finns det gott om samt bord i olika former och storlekar (runt, rektangulärt, fyrkantigt, ovalt). Bord i trädgården förhöjer myskänslan . Skepparholmens känsla sitter i de noggrant utvalda materialen som komponerats ihop med stor hantverksskicklighet. Det blir det bord där du avnjuter långfrukostar i sommarvärmen, grillkvällar i solnedgången och där du dukar upp kaffe, bullar, saft och jordgubbar vid diverse spontanbesök!

dina egna pins på Pinterest. 2016-mar-28 - Ja, det är sant. 2015-maj-28 - Denna pin hittades av Maidi Feldheim.