Målet är att år 2015 ha gått från 1 400 anställda till minst 2 015 och en omsättning på 2 015 mkr, jämfört med dagens 839 miljoner.

Många kollegor och vänner visar här sin uppskattning genom texter inom områden som speglar Evas ­inspirerande och vittomfattande vetenskapliga produktion.

Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Att ta utbildningens komplexitet på allvar En vänskrift till Eva Forsberg Med denna vänskrift vill vi hedra Eva Forsberg, professor i pedagogik vid Uppsala universitet. Integritetspolicy Stiftelsen för byggandets managementfrågor, organisationsnummer 857501-5089, med adress Chalmers tekniska högskola, Sven Hultins gata 6, 412 96 Göteborg, telefonnummer 031-772 58 05 och e-postadress info@cmb-chalmers.se (”vi”) är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter (person­uppgifts­ansvarig). Nu vill Rejlers ta upp kampen mot Sweco på allvar.

Fem av dessa avtal är med några av världens största vetenskapliga tidskriftsförlag: …

I och med att tekniken ständigt utvecklas får teknisk bevisning en allt större roll i polisutredningar. Socialantropologen Corinna Kruse forskar om den tekniska bevisningens roll i … Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version. Första avtalet var med Springer 2016 och med fyra nya avtal på plats sedan 1 januari 2020 har Chalmers nu totalt 17 förlagsavtal som täcker hela forskarens publiceringskostnad.

Din webbläsare är av en äldre modell. Linje 55 med el- och elhybridbussar mellan Chalmers och Lindholmen har blivit en smärre succé. – Självkörande bussar kan vara en av lösningarna på trafikutmaningarna i våra allt mer förtätade städer – och ger förutsättningar för en ny och mer hållbar stadsutveckling, säger Oscar Enerbäck på forskningsinstitutet RISE som leder projektet. Nu är det klart att två eldrivna bussar kommer att sättas in även på linje 16. Modulen 2017 är till för att välkomna och guida de nyantagna elever som börjar på något av Chalmers program: Arkitektur eller Arkitektur och teknik.