Här får du hjälp att … Nedan hittar du rätt svar och synonym på flodmynning Korsord, om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår sökfunktion. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Vi hittade 2 synonymer till flodmynning. Se nedan vad flodmynning betyder och hur det används i svenska språket. T.ex. En bomb som 1942 fälldes av ett Blenheimplan vid en flodmynning nära Penclawdd fick inte lika förskräckliga följder.

ordguru är en gratis synonymordbok med fler än 90 000 svenska synonymer. En synonym (av grekiska: syn = samman och onoma = namn) är ett ord som har samma betydelse som ett annat ord. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt. är älvmynning en synonym till flodmynning.

Alla synonymer för FLODMYNNING - Betydelser & Liknande Ord. Det mycket ovanligt att två ord har exakt samma betydelse varför synonymlexikon oftare betonar nyansskillnaden mellan två eller flera ord med liktydig betydelse.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser. ; Beständigheten i Ölandsbron kan jämföras med den bortåt tusen år gamla Anpingbron som alltjämt sträcker sig en och en halv kilometer över en flodmynning i provinsen Fujian.