Badkar Barb har en oval formgivning som skapar ett mjukt och modernt intryck. Den exklusiva designen gör att badkaret drar åt sig blickar.

Webbutik; Rum; Möbler. Vi har även skärmväggar som förvandlar badkaret till en användbar dusch. Det billigaste priset för Svedbergs Barb 165,5x75 (Vit) just nu är 11 374 kr. Hitta Fristående badkar här. Vi er specialister i ét område: Badeværelset. Köp Svedbergs Badkar Barb från 12 384 kr. Svedbergs badkar. 2-sits soffor; 3-sits soffor

Att badkaret är fristående badkar är inte bara snyggt, det gör dessutom badkaret lättplacerat i de flesta badrum!

Snabb & Smidig Leverans! Lucite är ett slittåligt material som inte släpper igenom smutspartiklar vilket gör … BADKAR SVEDBERGS BARB VIT 166.5 CM . Det är inte så konstigt egentligen. Barb har ett generöst baddjup med gott om plats. Hos Comfort hittar du moderna badkar från Svedbergs, Macro Design, Westerbergs och Alterna. Hvor vi stræber efter at udvikle de bedste produkter i badeværelset møbler, badekar, bruser og toilet, stykke for stykke, uden …

Ett härligt varmt bad är en avkopplande stund och en skön vardagslyx.

Då du väljer ett Svedbergs badkar väljer du ett badkar tillverkat i Sverige med en unik känsla för hantverk. För dig som är angelägen om högsta kvalitet på vitvarorna i ditt badrum är vi glada att kunna erbjuda Svedbergs badkar. Soffor. Allt för en skön bad- och duschupplevelse. Svedbergs Badkar hos PriceRunner SPARA pengar genom att jämföra priser på 100+ populära modeller Gör en bättre affär nu! Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 13 butiker. Här hittar du alla våra badkar. Badkar.

Badkaret blir ofta den självklara mittpunkten i ett badrum. Badkarets former ger dig möjligheten att ha det mot i ett hörn, mot en vägg eller helt fristående. Gemensamt är Svedbergs omtanke om kvalitet och finish liksom samspelet mellan form och funktion.

Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin Badkar.

Vi har badkar i lucite, akryl, emalj, solid surface och gjutmarmor. Svedbergs Barb Badkar: Svedbergs Barb 166x75 Badkar i Lucite är ett fristående badkar som tack vare sitt mjuka stilrena formspråk kan placeras både mot vägg, i ett hörn eller helt fristående i badrummet. Svedbergs Badkar Barb... Möbelvaruhuset.

Badkar Svedbergs Barb i sanitetsakryl är ett fristående badkar med oval formgivning som skapar ett elegant och modernt intryck.