Jag hittar inte tidigare säsonger på SVT Play.

StudioPublik.se är sidan för dig som vill vara en del av Svensk TV-underhållning. Fysiska, kluriga och knasiga grenar avlöser varandra i ett högt tempo, … Vi förmedlar StudioPublik-biljetter för flertalet av Sveriges största och bästa TV-program. Humor.

Genom åren har vi skickat ut StudioPublik-biljetter för program som: Skavlan, Klassfesten, Så ska det låta, Partaj, Parlamentet, Fråga Lund, Hellenius Hörna, Bytt är Bytt, Talang, Breaking News, Tror du jag ljuger, Bäst i Test, Agnetas Nyårskarameller och många fler. Vinnarklassen får en klassfest De Luxe! Varför?

Extrainformation!Kära publik, På grund av Coronaviruset har regeringen tagit ett beslut att större allmänna sammankomster ska förbjudas. Vi försöker få till så bra rättigheter för alla program, men inte alltid möjligt att publicera dem på SVT Play igen. Bäst i Test är ett överraskande och underhållande nöjesprogram på SVT där några av Sveriges mest populära komiker och kända profiler tävlar mot varandra i helt galna utmaningar och tävlingar.

Programmet … Luuk & Hallberg Talkshow StudioPublik.se - din biljett till TV-inspelningar.

Kul att du vill logga in! TV4s succéprogram Klassfesten är tillbaka!Under ledning av Renée Nyberg får vi i varje program möta två kända svenskar tillsammans med deras gamla skolklasser i en tävling som tar oss tillbaka till skolbänken. När du väl är inloggad kommer du kunna boka biljetter, se dina gamla biljetter och även avboka biljetter om du har fått förhinder. är ett nytt, överraskande och underhållande nöjesprogram i SVT där några av Sveriges mest populära komiker och skådespelare tävlar mot varandra i … Gillar du Bäst i Test, Parlamentet eller Agnetas Nyårskarameller med flera? Passa då på att boka en StudioPublik-biljett och njut av ett gott garv på någon av inspelningarna. Ja!

Vem kan slå Anja och Foppa Tävling.

Är Humor din grej? Bäst i Test! Vår publik syns i de flesta Svenska kanaler som SVT, TV3, TV4, Kanal 5 med flera. Vi har begränsade rättigheter på alla våra program. Vill du vara StudioPublik när de stora TV-programmen spelas in? Bäst i Test med Babben Larsson & David Sundin söker Studiopublik. År 2021 återvänder Bäst i test med helt nya tester. Var först när biljetterna släpps!

Boka dina gratisbiljetter idag! Drömpyramiden Tävling.