Örebro universitet, socionomprogrammet. Maria Carlström-Puhakka.

1 like. Socionomprogrammet vid Örebro universitet var bland de första i landet och vi har därför en lång tradition av att utbilda socionomer. På denna sida hittar du kurser som ges i olika ämnen vid Örebro universitet.

Du läser om diskriminering, rasism och marginalisering. socionomprogrammet, Distans Här hittar du utbildningar som matchar sökningen "socionomprogrammet, Distans".

Socionomprogrammet är ett sammanhållet yrkesprogram om 7 terminer (210 hp), som leder till socionomexamen. Kontakta studievägledare, Valbara kurser. Socionomprogrammet är något för dig som är intresserad av att arbeta med och för människor i utsatta livssituationer. It is a high-ranking university internationally. Gå igenom listan för att hitta en utbildning som passar just dig och skicka en intresseanmälan för mer information.

SQ4111 Socialt arbete, 30 hp ; Består av tre delkurser: 1010 - Introduktion till socialt arbete 1020 - Maktrelationer och kategoriseringar i socialt arbete 1030 - Välfärdspolitik och socialt arbete. Kurser på socionomprogrammet Nedan finner du aktuella kursplaner och litteraturlistor för H19 samt V20. Kurser på socionomprogrammet Nedan finner du aktuella kursplaner och litteraturlistor för H19 samt V20. Örebro University is a fast-expanding university characterised by quality and a modern spirit.

Tillsammans med möjligheten till utlandspraktik fyller vår utbildning en viktig uppgift i den nationella utvecklingen av socialt arbete. College & University. Fristående kurser inom psykologi; Fristående kurser inom kriminologi Telefon: 019-30 14 12 Rum: L2529. Du utvecklar kunskaper om människors livsvillkor, rättstillämpning samt en förmåga till kritiskt tänkande och ett professionellt förhållningssätt. Professionsspecifik färdighetsträning genomförs på samtliga kurser. Socialt arbete utgör programmets huvudområde och grundar sig i kunskap om och en förståelse för samspelet mellan individ och omgivande samhälle. Socionomprogrammet är något för dig som är intresserad av att arbeta med och för människor i utsatta livssituationer. Vilka kurser ges inom socionomprogrammet? Antagningspoäng för Socionomprogrammet vid Örebro universitet 2019. Join us for studies on a campus area with all necessary facilities in easy reach. Det är försent att anmäla sig till valbara kurser efter den 15 april. Du läser även om socialpolitik och juridik i socialt arbete. Under de första åren läser du olika obligatoriska kurser där du förvärvar kunskap om teorier och metoder i socialt arbete samt om centrala forskningsområden. Socialt arbete utgör programmets huvudområde inom vilket fördjupning sker. Termin 1.