Socionom kan vara ett spännande yrke för dig som är intresserad av att arbeta med människor. Inom yrkeshögskolan går många utbildningar på distans. Spara. Åstorp Publicerad: 14 maj 2020. Heltid. Behörighet, urval och antagningsstatistik. Svar: 26 maj 2009. Toppen! 15 dagar kvar. Och en sista undran. Åstorps kommun, Socialförvaltningen, Socionom.
Detta är det perfekta jobbet för dig som vill arbeta hemifrån och söker flexibla arbetstider. Utvald läsning.

Socionom; Utbildningar (16) Skolor (12) Visar 1-16 av 16 träffar Sortera. Alla kategorier Högskola … Socionomprogrammet om sammanlagt 210 hp, ger en generell socionomexamen för arbete inom alla olika typer av socialt arbete. 14 dagar kvar. Socionom är ett väldigt socialt arbete, och man lär sig mycket i skolan och på lektioner som inte förmedlas på samma sätt via distans.

Lycka till med ditt studiesökande! Befattningarna kan vara t.ex. ... När du har registrerat dig kan du logga in och börja söka jobb som du tycker är intressanta direkt. Sök kurser och program. Vad finns att läsa på SU? Karriärguiden. Längd Jobb Organisation Ort Sista ansökan; Deltid Projektledare anhörigprojekt: Riksförbundet för Social och Mental Hälsa: Stockholm: 2020-06-12: Heltid Digital kommunikatör med utbildningskompetens: Utbildningsansvarig institution. Vill du arbeta på familjerätten kan du även vara jurist. Vill du veta mer om någon av dem?

organisationer). Socionom är en yrkesexamen som man bara kan få genom att gå ett program som leder till det. En socionom kan arbeta inom den offentliga, privata och tredje sektorn (t.ex. De har kunskap om de lagar och resurser som har med socialtjänsten att göra och hur sociala insatser dokumenteras, utvärderas och följs upp. Ett väldigt resultatinriktat jobb som jag har burit med mig in på Bonliva sedan jag började i februari 2016. Här har vi samlat lite olika jobb man kan ha som socionom och uppdrag man kan få som hyrsocionom. Previa, Socionom. Här hittar du utbildningar inom "socionom, Högskola / Universitet, Distans". Socionom. JavaScript är nödvändig för att webbplatsen ska fungera korrekt. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 34.000+ annonser i Göteborg och andra stora städer i Sverige. Socionomer kan också bli privatföretagare. Socialt ansvarig samordnare SAS.

Inkl. Här listar vi alla jobb som är helt eller till största del baserade på distans, jobb som t.ex. Vill du arbeta på familjerätten kan du även vara jurist.

Institutionen för socialt arbete . Aktivera JavaScript i inställningarna i din webbläsare eller använd en annan som stöder JavaScript. socialhandledare, servicehandledare, kurator, servicekoordinator, socialservicehandledare, handledare på barnskyddsenhet, ledare för arbete med missbruk och psykisk hälsa och socionom inom … Ersta Sköndal Bräcke Högskola. Som utbildad socionom kan du arbeta som exempelvis socialsekreterare, behandlingsassistent, biståndsbedömare, familjerådgivare eller skolkurator. Hitta er nästa webbtalang idag. Som socionom gör du en samhällsinsats, samtidigt kan en socionomutbildning ge många karriärmöjligheter på en bra arbetsmarknad. Rekommenderar heller inte att studera till socionom på distans.