Skytteliga för Serie A i Italien i fotboll säsongen 2019/2020. Priset utdelas till skyttekungarna i Serie A och Serie B.Priset delades för första gången ut efter säsongen 1923–24. Skytteligaledare just nu är den mycket framgångsrike Ciro Immobile med 20 gjorda mål. Han har verkligen kört hårt denna säsong och öst i fina mål! På Skytteligan.nu kan ni enkelt ta del av skytteligor från de hetaste fotbolls- och hockeyligorna.

Vinnare av skytteligan var Fabio Quagliarella, Sampdoria med 26 mål.

di Natale delar andraplatsen med El Shaarawy, Milan. The 2018 Allsvenskan, part of the 2018 Swedish football season, was the 94th season of Allsvenskan since its establishment in 1924. Vi bjuder här på ett litet svep genom fotbollseuropa där vi tittar närmare på skytteligorna i några av de största ligorna. Ledare av skytteligan just nu är Ciro Immobile, Lazio med 27 mål. Gunnar Nordahl har vunnit priset flest gånger då han under fem säsonger för AC Milan lyckades göra flest mål i högstaligan. A total of 16 teams participated. Vi får se om han står som den slutgiltige vinnaren av skytteligan detta år. Malmö FF were the defending champions after winning the title in the previous season. Aktuell ställning i skytteligan för Serie A i Italien, säsongen 2017/2018. Vi gläds alla åt Zlatans framfart i franska Ligue 1 och vi planerar att inom kort ta med även den franska ligan i vår skytteligabevakning här på skytteligan.se. I italienska serie A är det idel bekanta namn i skyttetoppen. Skytteliga för Serie A i Italien i fotboll säsongen 2018/2019. Capocannoniere är ett fotbollspris i Italien som utdelas till den spelare som lyckas göra flest mål för sitt klubblag under en säsong.

Skytteliga Serie A, Italien 2017/2018. Edison Cavani i Napoli toppar skytteligan med sina 17 mål och jagas närmast av Udineses Antonio di Natale som har svarat för 14 mål så här långt. På Skytteligan.nu kan ni enkelt ta del av skytteligor från de hetaste fotbolls- och hockeyligorna.