När det är tider av oro tenderar i första hand de små valutorna att försvagas, och det gäller i synnerhet den svenska kronan. Vi täcker alla valutakurser i hela världen. Om valuta. Schweiz - Francs (CHF) Schweiz är känt för sina klockor, choklad och sin ost. Räkna ut valuta enkelt och smidigt med nätets bästa valutakonverterare! Att kronan är … En smidig valutaomvandlare när du ska ut och resa. Det är den Schweiziska centralbanken, Schweizerische Nationalbank, som ger ut valutan och den här banken har huvudkontor både i Bern och i Zürich. För närvarande köper vi inte in sedlar från: Indien, indiska rupier (INR), Qatar, rial (QAR) Syrien, pund (SYP). Valutakurs Franc, CHF just nu.
Populära - 100x; 100 Franc till Kronor =1 008.20: 100 Franc till Dollar =103.14: 100 Franc till Euro =95.06: 100 Franc till Pund =84.11

Här hittar du aktuella valutakurser för valuta Schweiz (CHF) också känd som Schweiziska Francs gentemot andra valutor.

Om valutakursen för svenska kronor och aktuell valutaomvandlare Nu för tiden är kronan relativt svag vilket är ett resultat av internationella finansiella kriser. Vi uppdaterar vår Schweiziska Francs kurs flera gånger om dagen, så att du alltid får en korrekt valutakurs.
I Schweiz har de även fyra officiella språk: italienska, tyska, franska och rätoromanska. Du kan också välja att se de vanligaste omvandlingarna från valuta Schweiz (CHF) till andra valutor.

Denna Schweiziska franc och Svenska kronor omvandlare är uppdaterad med valutakurser från 13 maj 2020.. Skriv in beloppet som ska konverteras i rutan till vänster om Schweiziska franc. Växelkurs hos de olika bankerna samt valuta värde. Använd "Swap valutor" För att göra Svenska kronor förinställd valuta. Idag så är Schweiz det enda europeiska land som använder sig av franc som namn på sin valuta. Valutaomvandlare för alla världsvalutor som sek, euro, dollar, bitcoin. Schweiz valuta är franc (CHF) som de använt sedan 1800-talet.