OBS! Information med anledning av coronaviruset. Levererad av SchoolSoft 2020 Då studierna från och med nu bedrivs via distans är det dessa två plattformar vi på Fria i Norrköping använder, Teams och Schoolsoft.

Nyheter. Vårdnadshavare fortsätter att logga in från den här sidan, på precis samma sätt som tidigare. Nu har vi gått över till Single Sign-On för SchoolSoft! Stort fokus läggs på träning och fysisk aktivitet eftersom vi är övertygade om att det är viktigt för att göra studierna framgångsrika. Linköping Fria Läroverk För studier och träning. All information som berör eleven finns här, som information, resultat, närvaro och betyg. Ystad Fria Läroverk är gymnasieskolan för studier och träning. Nordic International School closely follows the development of the current situation regarding the coronavirus and the recommendations of the Swedish Government and Folkhälsomyndigheten. Fria Läroverken är en del av Watma Education och driver gymnasieskolor i Kalmar, Karlshamn, Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping samt Ystad.


Currently, the recommendation from the authorities is to keep pre-schools and schools (förskola och grundskola) open for students that are not showing any signs of illness. Karlstad Fria Läroverk För studier och träning.

Vi lägger stort fokus på träning och fysisk aktivitet eftersom vi är övertygade om att det är viktigt för att göra studierna framgångsrika. Skolan ligger centralt i Växjö och kännetecknas av engagerade lärare som arbetar nära eleverna. Om du är elev eller personal, så loggar du nu in från adressen https://sms.schoolsoft.se/helix/sso Du använder samma inloggningsuppgifter som tidigare. SchoolSoft; Personal; Köanmälan; Kontakt; Företaget; Jobba hos oss; Välkommen till Kronoberg Skola Kronoberg Skola är en grundskola för årskurs 6-9. De brinner för att göra dig till den bästa versionen av dig själv. Från och med den 8 augusti 2019 kommer vårdnadshavare logga in i … Levererad av SchoolSoft 2020 Varning Javascript är inte aktiverat i webbläsaren och därför kommer vissa funktioner i SchoolSoft inte att fungera ordentligt. Vi lägger stort fokus på träning och fysisk aktivitet eftersom vi är övertygade om att det är viktigt för att göra studierna framgångsrika.

Utbildningsföretaget Watma Education AB (som bland annat driver gymnasieskolorna Fria Läroverken), förvärvar nu Kunskapscompaniet AB och breddar därmed verksamheten till att omfatta vuxenutbildning på flera orter i Mälardalen. Logga in i SchoolSoft Frånvaroanmäla i SchoolSoft Vårdnadshavare i SchoolSoft. Om du har problem med ditt inlogg till Schoolsoft, swipa höger och se hur du går tillväga. Karlstad Fria Läroverk är gymnasieskolan för studier och träning.

Ystad Fria Läroverk För studier och träning. Kvarstår problemen kan du kontakta vår skoltelefon på nummer 011-470 52 00.

Välkommen till SchoolSoft! Är du som vårdnadshavare obekant med SchoolSoft så rekommenderas SchoolSofts instruktionsfilmer, se länkarna nedan.
Vi brinner för att göra dig till den bästa versionen av dig själv. Fria växer! Levererad av SchoolSoft 2020 Varning Javascript är inte aktiverat i webbläsaren och därför kommer vissa funktioner i SchoolSoft inte att fungera ordentligt. Malmö Fria Läroverk är gymnasieskolan för studier och träning. Förvärvet innebär även att Watma Education tar över Kunskapscompaniets gymnasieskola i Eskilstuna. Watma Education förvärvar Kunskapscompaniet. Linköping Fria Läroverk är gymnasieskolan för studier och träning. Vi brinner för att göra dig till den bästa versionen av dig själv. Vi brinner för att göra dig till den bästa versionen av dig själv.