Rhodos Horizon City ligger i Rhodos stad och har en restaurang, bar, ett fitnesscenter och en säsongsöppen utomhuspool. Rhodos stad är både gammal och ung. I Rhodos stad går bussarna från Mandrakihamnen, från Rimini Square för färd österut och från Averof Street för färd västerut. Sevärdheter i Rhodos stad: Se Tripadvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Rhodos stad, Grekland på Tripadvisor. The hotel is very clean and beautiful, the staff were very kind and helpful. Det finns massor att se och uppleva, förutom de fantastiska stränderna som man aldrig tröttnar på. Bussarna inne i Rhodos stad och på Ialyssos-kusten är blå, på övriga delar av ön orange. Att andra delar av staden följer med sin tid märker du på alla märkesbutiker, espressocaféer och … Rhodos stad är det perfekta resmålet om du är ute efter sol och bad i kombination med historia och trendigt stadsliv. Rhodos är den största och grönaste av Tolvöarna, med långa fina naturstränder och fler soldagar än andra grekiska öar. Här kan du spendera dagarna vid stranden, strosa runt på shoppinggatorna eller slå dig ner i den livfulla Mandrakihamnen och spana på båtarna som lägger till. Utmed huvudvägen mellan Ixia och Rhodos stad finns hållplatser liksom mellan Lardos, Pefkos och Lindos. Några av de populäraste destinationerna är Rhodos stad, Faliraki, Lindos och Afandou. Rhodos har över 300 soldagar om året och är ett av Europas mest solsäkra resmål.

The location was perfect and the breakfast was absolutely amazing.

Stormästarens palats i gamla stan är märkt på kartan, då det är en av de största sevärdheterna. Äta ute i Rhodos stad, Grekland: Se Tripadvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Rhodos stad och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Här nedan kan du se en karta över Rhodos stad. Gamla stan är en av Europas mest autentiska medeltidsmiljöer, med stenlagda gränder, ringmur, romantiska restauranger och korsriddarpalats från 1400-talet. Det är enkelt att hitta när man går runt och ifall man skulle gå vilse är det bara att fråga. Ving erbjuder resor till Rhodos stad med sin pittoreska medeltida stadskärna, ett ungt och intensivt nöjesliv och gott om trevliga restauranger. Staden har runt 80 000 fasta invånare, men en hel del turister från är och fjärran. Klimat och väder. Rhodos karta Hitta billiga resor till Rhodos här Här är en karta över Rhodos och de viktigaste stränderna och byarna och de högsta bergen. Det finns även lokalbuss från flygplatsen till Rhodos stad.

Till Rhodos reser du med följande charterbolag: Fritidsresor, Airtours, Apollo eller Ving. Karta över hotell i Rhodos stad: Visa hotell på en karta över Rhodos stad, baserat på popularitet, pris och tillgänglighet, och se Tripadvisors omdömen, bilder och erbjudanden. Rhodos stad karta.

Rhodos stad är som ni ser belägen på norra spetsen av ön och flygplatsen hittar ni ungefär 20 minuter bort med bil på västkusten. Reser du med ett charterbolag är hotell ofta inkluderat, det går naturligtvis att ordna boendet på egen hand. Rhodos stad är huvudstaden på och är en härlig blandning av sol och bad, historia och nöjesliv. Taxi är ett annat alternativ och det är fasta priser som gäller, vilket är ganska skönt, så att man slipper bli lurad.