Utöver toalettskålen är det bara spolknappen som är synlig. Tack vare en smalare cistern är Ifö toalettstol Sign 6832 5cm kortare än en vanlig toalettstol, och därmed perfekt för det mindre badrummet. Den vägghängda toaletten har en toalettskål och toalettsits i lättskött keramik och är enkel att rengöra. Det är enkelt att installera toaletten. Toaletten har en dubbelspolning på 3/4,5L och med en mycket generös sitthöj

Stilren WC-stol med dofttablettfunktion! sextio­talist. Tunn sits som är anpassad efter WC stolens form, utan kanter som sticker ut och stör designen. Ifö 6832 har badrummet nu blivit enklare att städa. Laufen Pro-N kommer med en heltäckande kondensfri cistern. Ifös tidlösa toalettstol Sign 6860 är trots sitt enkla utseende full med funktioner. Laufen Pro-N är glaserad på alla ytor där det rinner vatten, vilket gör att det samlas så lite smuts och bakterier som möjligt. Bryggan sitter oftast fast enbart med klämmor. En vägghängd toalett är en lösning i två delar. Om toalettcisternen är försedd med en så kallad brygga (E), så ska denna plockas bort – men gör det försiktigt. Den består av en synlig skål som hänger på väggen samt ett stativ med cistern, avlopp och monteringsbeslag till skålen, stativet placeras i väggen eller i en utbyggnad som är avsedd för cisternen. 1. 2. Denna eleganta toalett har en välvd framsida och en bekväm sits. En vägghängd toalett ska vara enkel att rengöra och hålla länge. Så fixar du din rinnande toalett. Golvstående toalett med mjuksits! Vägghängd toalett med den nya rimless spolning Toaletten har släta ytor både insida och utsida och är hygieniskt och lätt att rengöra. Den hela cisternkåpan gör toalettstolen mycket enklare att rengöra än toaletter med lockförsedd cisternkåpa, och dessutom blir den helt kondensfri. Visa endast Själv tycker jag att man inte lämnar en toalett på det sättet när man flyttar. Toalettsitsen har soft close - Sakta och ljudlöst stänger sig Med en hel cisternkåpa är toalettstolen lätt att rengöra samtidigt som det inte bildas kondens i den.

Därför har Gustavsberg valt att lägga mycket tid och energi på porslinskvalitet, snygg design och funktion som underlättar städningen. Fabriksinställningen är på liter, men det kan justeras ner til liter. Denna toalett har en mjuk stängning som säkerställer att locket stängs automatiskt efter en liten beröring med fingertoppen. Alessi Dot Toalett Vattencistern – Läs omdömen, se inspirationsbilder (2), jämför priser och prova produkten i vårt ritprogram. Cisternen finns bara med enkelspolningsteknik. Se efter att den inte är fastskruvad innan du lyfter. Jag har vid flytt alltid använt klorin för att få det bakteriefritt (och få bort missfärgningar), för man vet itne hur länge toan står oanvänd till nästa gång.