Mer Sök bostad Ny sökning; Alla bostäder; Senaste sökningar.
Utropspriset är 3 895 000 kr. Med våra smarta filter hittar du snabbt radhus som passar dig. ... RADHUS I LA CALA DEL MORAL. Totalrenoverad 60-talsvilla i populära Nälsta. Kedjehus, Parhus och Radhus till salu i Nälsta Nälsta är ett område i Stockholms kommun. Den är belägen på första våning och är i mycket gott skick med bra standard. När: söndag 17 maj kl. Radhus till salu - Skånsta, Österåkers kommun. Välkommen. Allt från villor med historia i lantliga idyller, till hus med modern arkitektur, öppna planlösningar och … Men skynda, just nu finns bara två radhus kvar! Hitta bostäder till salu till bästa pris.

Se alla mäklare i Åkersberga på Hittamäklare.se Vi hittade inga bostäder till salu som matchade din sökning. Bromma - Äppelviken ... -"Äntligen till salu "- Familjevåning i Gamla Äppelviken med balkong. Värdera bostad; Om oss; Karriär; Näringsliv; Boagenten; Huvudnavigering. Hitta fler till salu bland kedjehus, parhus och radhus i Södra atriumvägen, kedjehus, parhus och radhus i Vackra vägen, kedjehus, parhus och radhus i Svärdsysslevägen, kedjehus, parhus och radhus i Husbystigen och kedjehus, parhus och radhus i Tunnbergsvägen. Till salu 0 Slutpriser 13 Bevaka / spara sökning Karta Inga träffar på din sökning. Radhus till salu på Hemnet i Stockholms län. Hitta bostäder till salu till bästa pris Allrummet har spis med insats och en marmor radiator. Ni välkomnas av terrassen med ytterdörr till ett rymligt allrum. Torrox Pueblo, Nerja kontoret, Costa del Sol, Spanien . Adress Starbovägen 24 Utgångspris 3 975 000 kr Månadsavgift 6 057 kr Antal rum 5 Sovrum 3-4 Boarea 116 kvm. De flesta radhus vi har till salu är bostadsrätter men det finns även äganderätter. Bostäder till salu i hela Spanien. Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Nälsta just nu! Till slut gick det inte att släppa tanken på det där perfekta huset. På förhand. Till salu Nerja.

Kanske finns det andra radhus du har missat? Välskött och perfekt radhus för en familj med 4 bra sovrum på övre plan. Till salu; Köpa; Sälja; ... Radhus. Välkomna till ett fint radhus i lugnt område med terrass mot väster och en stor härlig takterrass. Här hittar du ett utbud av 207 bostäder till salu. Komplett rymligt kök och patio för tvätt och förråd. Skånsta, Österåkers kommun Radhus Sökfilter . Kedjehus, Parhus och Radhus till salu i Stockholms kommun Stockholms kommun är ett område i Stockholms län. Tomtstorleken är ca 188 kvm. 207 träffar.

Välj mellan: Elmoppe / Vässla Trädgårdsprodukter / Smedjans Trädgård Utekök / IFÖ. Hoppa till innehÃ¥ll. Radhusen karaktäriserar av att vara hopkopplade i ytterväggarna och är vanligen väldigt funktionella och yteffektiva. Radhus till salu på Sämjevägen 59, 5 rum, 113 m², säljs av Mäklarhuset.

Liknande bostäder till salu. Här hittar du radhus till salu i Nälsta, Spånga, Stockholm kommun hos Svensk Fastighetsförmedling. ... Radhus med takterass med havsutsikt. ... "K-märkt" drömboende i Äppelviken - Engelskt radhus anno 1919. Vi har 6 bostäder till salu för radhus nälsta, med priser från 2 290 000 SEK Radhus till salu på Hemnet i Vällingby, Stockholms kommun. Från allrummet nås även de två sovrummen och badrum. Marie Elisabeth Lundström är 54 år och bor i ett radhus på 120 kvm i Nälsta, Spånga tillsammans med Björn Lundström. Bland våra hus och villor till salu finns alla möjliga sorters drömhus. Här hittar du ett utbud av 351 bostäder till salu. Såld, 2020-04-03. 4 rum, 92 kvm. En variant på radhus är kedjehus som istället är sammanlänkade via exempelvis ett garage. Här är snittutropspriset 4 466 200 kr.Det tar 15 dagar i genomsnitt att sälja en bostad och 487 säljare har valt att sänka sitt utropspris.. För dig som vill köpa kedjehus, parhus och radhus i Stockholm så kan du se alla tillgängliga objekt i listan nedanför. Under maj har vi ett exklusivt erbjudande för dig som tecknar dig för ett radhus (värde cirka 25 000 kr).