Jag tog det som jag hade hemma. Nyttig frukost som ger dig massor av energi. Paulúns granola bakas alltid med nyttiga fetter och naturlig sötma från bär, nötter och liknande. Jättegod och enkel att göra. Det finns en hel uppsjö av varianter av musli på marknaden, och det är bara till att välja vilken smak, konsistens eller innehåll man vill ha.
augusti 7, 2017 ... inget socker tillsatt mm och inte bara sötade flingor, så kostar dessa oftast en bra slant att köpa. Ekologisk müsli och glutenfri müsli. Du väljer självklart själv vad du vill ha i din müsli. För att göra en nyttigare variant av müsli utan tillsatt socker kan det vara gott att rosta havregrynen för att få en krispigare konsistens. Hos oss hittar du i första hand ekologisk müsli från Urtekram, och det finns flera sorter att välja bland. Åse 13 april, 2013 - 13:53.

Svara. Gör egen god och nyttig granola med kärnor, frön och nötter. Granola är ju försvinnande gott så en liten påse man köper i affären brukar ta slut rätt fort. Nyttig müsli-cheesecake på 3 ingredienser 23 december 2016, 17:25 Det har varit några intensiva veckor i plugget och på jobbet som gjort att jag haft lite svårt att lägga så mycket tid som jag vill på bloggen, speciellt nu när tidsramen för att fota är minimal! Jag hade även i lite malen kardemumma. De müslis som fanns att köpa hade antingen bedrövligt mycket kanel eller socker. Ännu mer nyttig müsli – glutenfri ... På buffén fanns bland annat deras egen hemgjorda müsli som man dessutom kunde köpa med hem, Gothia Towers Frukostmüsli. Prova att göra din egen müsli. ... En riktigt god müsli (10) Hemgjord müsli (64) Nötbröd (3) ... Mumsig och betydligt billigare att göra den själv än att köpa färdig. – Jag skulle inte köpa Start direkt, utan jag vill ha nyttig müsli, med bra saker i, säger hon.

Hemgjord müsli: Den proteinrika Smaksätt din frukost eller ditt mellanmål efter träningen, med en hemgjord müsli som smakar bättre än de som finns att köpa i butikerna! Visa fler idéer om Recept, Mat, Granola. Granola är en grynblandning precis som müsli, med skillnaden att den är ugnsbakad. ... Om du gillar att laga och baka nyttigheter som detta i … Elinor Jansson 2016-01-22. Fördelarna är många med att göra sin egen müsli. Och en annan sak – att söta en kaka med honung som man kanske äter 1 ggr i månaden är ju en sak – men att söta sin müsli som man kanske äter var och varannan morgon, ja … då talar vi ju om betydligt större totalmängd honung.
Prova våra recept på rostad müsli! Stina såg potentialen och behovet av en ny produkt och registrerade sitt bolag Earlybird i januari 2016.

... Inspirerad av den hemgjorda vanliga müslin jag gjorde häromdagen tänkte jag att självklart kan jag göra min egen hemgjorda variant av Gothias glutenfria müsli. Knaprigt, sött med en härlig smak av kanel, helt glutenfritt och så mycket nyttigare än någon müsli du kan hitta i affären. Dels kan du välja dina favoritingredienser, och dels är det lite roligare än att köpa färdigt. RECEPT Rostad müsli. Oftast rostas den med någonting sött eller fett för en bättre smak. Nyttig och hemmagjord Granola. ca 2 port 2 dl havre 0,5 dl kokos 0,5 dl solrosfrön 2 msk linfrön (0,5 tsk vaniljpulver)