– Jag tror att jag kommer att trivas utmärkt här. Stockholms stads webbplats med stadens alla tjänster och verksamheter. De sista två åren har vi … Många mysiga caféer och bra restauranger i närheten.

I staden bor det drygt 960 000 personer och i Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Välkommen in! I Stockholms stad kan du välja mellan över 1 000 olika verksamheter. Det är ett riktigt bra område, lugnt och fint. Trevligt planerad lägenhet med separat kök, diskmaskin samt helkaklat badrum med tvättmaskin.

Genomgående vackert massivt trägolv, synliga bjälkar och högt i tak. Vilka områden i södra Stockholm är bra att bo i? Den snabba utvecklingen kräver en långsiktig plan och det har Stockholm. Mycket fin tvåa i Midsommarkransen. Fastigheten är belägen i lugna och mysiga kulturkvarter i attraktiva "Gamla Midsommarkransen" med hantverkare och kulturbiografen Tellus med intilliggande café.

Lugnt område. Det är lätt att tro att den är större än sina 40 kvadrat. Fast sen läste jag att det inte var så bra, men det verkar stå massa skit om de flesta områden egentligen. Välkommen till en underbar vinds 2:a med en totalyta på 40 kvm som har alla rätt! Mycket nära till tunnelbana Midsommarkransen (2 min).

Stor solig altan med härlig utsikt. Boka ditt hotell i Midsommarkransen och betala senare med Expedia. staffan.hansing@stockholm.se Stadsmuseet i Stockholm Kulturmiljö Box 15025 104 65 Stockholm Växel 08-508 31 600 stadsmuseet@stockholm.se stockholm.se Stadsbyggnadskontoret Planavdelningen Registraturen Centrala Telefonplan i Midsommarkransen och Västberga Synpunkter i tidigt samråd på idéer kring utbygg-nad, dnr 2013-05016 Hög nivå på materialval och väldigt yteffektiva kvm med smart inbyggd förvaring. Balkong i fritt läge Kvadratsmart 2:a Mitt i populära Midsommarkransen I ett av Midsommarkransens klassiska kvarter från 40-talet hittar vi denna välplanerade tvårummare med högt i tak, fönster åt två håll och genomtänkt planlösning. Vi har 110 Lediga lokaler i Liljeholmen.

Nära till T-bana (ca 3-4 min), affärer, restauranger, grönska, service och kommunikationer. Inom ett par år är vi en miljon invånare. Gratis avbokning på de flesta hotell. Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats för Lediga lokaler. Fin öppen spis med glasdörrar. Stor och fin, vit och fräsch lägenhet med mycket ljusinsläpp och högt i tak. Leta bland förskolor och pedagogisk omsorg. Sön 27 mar 2016 19:45 Läst 23911 gånger Totalt 27 svar. Bostäder till salu på Hemnet i Telefonplan, Stockholms kommun. – Jättebra. Du har tidigare sagt att det är ett straff att bo i Stockholm. Stockholm växer mer än någonsin. Bra och stort vindsförråd nära lägenheten. Och folk stoppar mig på gatan och snackar, vilket gör mig alldeles varm.

Anonym (iwant­myownp­lace) Visa endast Sön 27 mar 2016 19:45 ... Rågsved är ett område som jag hade tänkt lite på. Upptäck Expedias utbud med 555 hotell och andra boenden i Midsommarkransen. Nära till pendeltåg Årstaberg.

Det känns som att komma hem till Umeå. I föreningen finns tillgång till tvättstuga gym och bastu samt möjlighet att hyra övernattningsrum. Vi expanderar, renoverar och bygger ihop så att du och alla andra får förutsättningar att jobba, leva och åka dit ni ska.