5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna. Vill man ha storstadsliv så … We were passing through and … Pretražujte Makarska na karti Hrvatske. Staden Makarska är med sina ca 14000 invånare den största staden på Makarska Rivieran och därmed även dess huvudort. I Makarska finns förhållandevis få kulturhistoriska minnen, det är naturen och rivieran som gör staden så attraktiv. Den här delen av Dalmatien är känd för sitt kristallslårhav och för kilometer vackra stenstränder, som är kända för att vara en av de vackraste stränderna i Kroatien. Semesterhus Semesterhus - Makarska-Gornji Tucepi Makarska Rivieran- This fabulously practical large stone house has a number of living areas and 3 seperate … Alla orter längs Makarska rivieran har en eller flera vackra stränder och några solsängar man kan hyra, men det är vanligare att köpa sig en egen strandmadrass och ett parasoll. Här kan du shoppa. U općinu Makarska spadaju mjest Vrata Biokova, Makarska Picture: Ausblick auf Makarska - Check out Tripadvisor members' 3,533 candid photos and videos of Vrata Biokova Aktivitetet operative - …

Villa Yanko ligger i Tucepi, en av de mest kända turistmålen på Makarska rivieran. Grön pinjeskog som når helt ner till stranden och den höga bergskedjan precis bakom ger fantastiska konstraster till … Makarska (Makarska Općina) ... Reseguide om Makarska rivieran; Land - Kroatien. Badorterna ligger som ett pärlband längs kusten och det finns gott om aktiviteter för stora och små. Puharić Marija. Väldoftande pinjeträd ger naturlig skugga längs stora dela av stranden och utsikten över havet bjuder på vackra vyer över den Kroatisk skärgården med ön Brac i norr och Hvar i söder . Villa erbjuder apsolute privatliv! 5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna. Om Makarska Rivieran Längs Makarska rivieran i sydvästra Kroatien ligger många populära badorter, kuststräckan är drygt sex mil lång och en av världens vackraste. Vissa påstår att det är den bästa stranden längs Makarska rivieran med en strandpromenad som följer den vackra stranden från början till slut. Alla städer längs med kusten har ett urval av butiker, men det är mest turistbutiker. Makarska Rivieran sträcker sig hela 60 km mellan städerna Omis i norr och Gradac i söder. Makarska har drygt 14.000 bofasta invånare, men under högsäsong är det mångdubbelt fler människor i rörelse i staden. Makarska to słynny kurort ... Toukokuuta edeltää huhtikuu ja kesäkuu tulee toukokuun jälkeen heikkivayrynen 14.05.2013 Makarska Rivieran hotellit Makarska Riviera ... trgovine, poslovnice, prodajna mjesta, popusti i akcije za kvart Makarska, grad Makarska. Vi guidar dig till Makarska rivieran. ... Milenij Hotel ligger i kuststaden Makarska på den Makarska rivieran. Ett hundratal meter söder om Kamen Brela finns en av de bättre och finaste stränderna längs Makarska rivieran: “Punta rata” eller “Dugi rat” som den även kallas (Visa på karta). ... en populär turistort på den södra delen av den berömda Makarska rivieran, strax intill en av de längsta stenstränderna vid Adriatiska havet. Dessutom har byn i sig ett lägre antal invånare vilket bidrar till en något lugnare framtoning.

... Makarska rivieran. Staden Makarska är med sina ca 14000 invånare den största staden på Makarska Rivieran och därmed även dess huvudort. Plan, mapa i karta Makarske sa ulicama. Staden ligger makalöst vackert beläget mellan det kristallklara Adriatiska havet och majestätiska bergsmassivet Biokovo som bekvämt lagt sig till ro och omfamnar de charmiga kvarteren och långa stränderna.