E-post lunds.kommun@lund.se. Lunds största arbetsgivare.

Lunds kommun som arbetsgivare; Arbete för ungdomar; Kontakta oss. Att jobba hos oss ger dig möjligheten! Att jobba hos oss ger dig möjligheten! Organisationsnummer 212000-1132. Om en aktuell överenskommelse saknas kan det bero på att den inte ännu inkommit till Dua. Jämför löner för populära roller och läs mer om företagskulturen. Telefonnummer 046-359 50 00 E-post lunds.kommun@lund.se. Lund Överenskommelser . Länkar. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer varav 1160 arbetar på Utbildningsförvaltningen.

Lund är en attraktiv skolkommun där utbildningarna håller en hög kvalitet. Staden lockar människor som vill förändra världen. Som arbetsgivare har Lunds kommun cirka 9 500 medarbetare. Vill du starta företag i Lund? Postadress Lunds kommun Namn till verksamheten Box 41, 221 00 Lund Nedan listas de överenskommelser om samverkan där Lund ingår. Lund är en attraktiv skolkommun där utbildningarna håller en hög kvalitet. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer varav 1160 arbetar på Utbildningsförvaltningen. Vår ambition är att göra skillnad både regionalt, nationellt och internationellt och bidra till den kulturella, sociala och ekonomiska utvecklingen. Län / Kommun. Organisationsnummer 212000-1132. LUNDS KOMMUN, 10 000 anställda eller fler: Lunds kommun gör så klart bra insatser redan idag gällande det cykelfrämjande arbetet men det är inte en självklarhet på alla arbetsplatser och det finns ingen övergripande struktur. Lunds kommun. Lund är Sveriges tolfte största stad och det bor omkring 124 000 invånare i kommunen. Gå till företagsprofilen och se en presentation av Lunds kommun som arbetsplats med lediga tjänster, trivselbedömningar och mycket mer. Ta reda på hur det är att jobba på Lunds Kommun. Postadress. E-post lunds.kommun@lund.se. Från Lund är det bara 15 minuter med tåget till Malmö och du har också närheten till Danmark, Köpenhamn men även till Helsingborg, Ystad, Simrishamn och Kristianstad. Vi är väldigt glada för att vi har så många sökande till våra utbildningar.

Lunds kommun Namn till verksamheten, Box 41, 221 00 Lund.

Lunds kommun är en kommun i Skåne län, i före detta Malmöhus län.Kommunen ingår i Stormalmö och Öresundsregionen. Länkar. På Lunds universitet ser vi samverkan med omvärlden som en självklar del i det dagliga arbetet. Upptäck om Lunds Kommun kan vara det rätta företaget för dig.

Telefonnummer 046-359 50 00. Lunds kommun Namn till verksamheten, Box 41, 221 00 Lund.

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Öppettider Medborgarcenter Måndag–torsdag: 08–17 Fredag: 08-16 Avvikande öppettider.

Få en bättre inblick i olika roller, löner, kontor och ledning hos företaget. Genom att skapa attraktiva villkor och erbjuda intressanta jobb kan arbetsgivare attrahera medarbetare med rätt kompetens och trygga kompetensförsörjningen för framtidens välfärd. SKR är landets största arbetsgivarorganisation. Lund är en attraktiv skolkommun där utbildningarna håller en hög kvalitet. – Vårt förslag är en injektion i både kommunens klimatarbete och hur Lunds kommun kan bli en mer attraktiv arbetsgivare. Vill du skapa nätverk eller bara se vilka företag som redan är etablerade? Lunds kommun som arbetsgivare; Arbete för ungdomar; Kontakta oss. Län / Kommun Skåne län // Arbete // Största arbetsgivare Län / Kommun Byt län Gotlands län Hallands län Jämtlands län Kalmar län Norrbottens län Södermanlands län Uppsala län Värmlands län Västerbottens län Västmanlands län Västra Götalands län Örebro län Län / Kommun I Lund erbjuder Hermods kurser, utbildningar och tjänster som ger dig kunskap och kompetens att ta ditt nästa steg i livet. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer varav 1160 arbetar på Utbildningsförvaltningen. Vi tecknar centrala kollektivavtal för nästan 1,2 miljoner medarbetare i kommuner och regioner. Läs mer på Lund.se. Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Arbetsgivare i storleksordning. I listan nedan har vi samlat Lunds största arbetsgivare. Öppettider Medborgarcenter Måndag–torsdag: 08–17 Fredag: 08-16 Avvikande öppettider. Telefonnummer 046-359 50 00. Postadress. SKR ger medlemmarna stöd i det arbetet. Överenskommelser som är inaktuella på grund av att de löpt ut eller för att de reviderats visas inte här. För dig som är arbetsgivare kan vi erbjuda flera samverkansformer med universitetet.