Lax bakad i ugn är en storfavorit hos både stora och små! Här hittar du många enkla, goda och nyttiga recept på lax i ugn.

Ugnslaxen serveras med gröna nyttiga grönsaker som broccoli som blandas med ris till ett broccoliris och spenat, det ger dig en riktig vitaminkick.

Lax i ugn är enkelt och makalöst gott. Lax med alla sina nyttigheter tillagas här i ugn och får god smak av tomat och örter som för tankarna till Provence. Lyft laxen ytterligare med en god sås! Här hittar du rätt tid, grader och innertemperatur - oavsett om du har färdig lax i bitar hemma eller en hel laxsida. Middagsklart Citronsås för ugnsbakad lax från Abba är det nya enkla och goda sättet att tillaga en fantastisk fiskrätt. 35:95 Jmf pris 95:87 /kg st (4 betyg) Produktinformation . Smaklig spis! En bonus är att de flesta såser dessutom är riktigt enkla och går snabbt att röra ihop. Här tipsar vi om både varma och kalla såser som lyfter laxen till oanade höjder - och som är enkla att lyckas med! Häll bara ner den milda såsen i en ugnsform med lax och sätt in i ugnen. 10 goda såser som passar till lax. Recept Sås till lax Klassiska såser till lax – här har vi samlat både varma såser till lax och kalla såser till lax, klassiker och nyare varianter som passar alla tillfällen. Klart på ett ögonblick. Färdig Sås för Fisk. Hollandaisesås är en klassisk sås till lax. För att lyckas få den sådär perfekt tillagad och saftig är det viktigt att laxen inte är för länge i ugnen. Häll bara ner den milda såsen i en ugnsform med lax och sätt in i ugnen. Middagsklart Citron & Dillsås för Ugnsbakad Lax 250 g Abba. Innehållsförteckning .

Laxen gör du på kort tid och den kommer snabbt att bli en favorit. Färdig Sås för Fisk. ... Middagsklart Citron&Dillsås för ugnsbakad lax från Abba är det nya enkla och goda sättet att tillaga en fantastisk fiskrätt. Vi har samlat allt från klassisk god romsås till tsatsiki och chevrecreme. Här hittar du massivs av kalla såser som passar fint till lax – vare sig den är grillad, gravad, ugnsbakad, varmrökt eller stekt! Middagsklart Citronsås för Ugnsbakad Lax 375 g Abba.