Kungsbacka kommun söker en ny kollega med rollen Enhetschef Projektledning till Förvaltningen för Teknik I Kungsbacka, heltid anställning Nu går Kungsbacka kommun ut med att det handlar om en elev på Särö skola som smittats efter en vistelse i norra Italien.Särö skola har 600 elever från förskoleklass till åk 9.

Bostäder till salu på Hemnet i Kungsbacka kommun. Överenskommelsen ska vara känd inom polisen, Kungsbacka kommuns förvaltningar och bland förtroendevalda.

Förvaltningar I Varbergs kommun finns tio förvaltningar som utför den verksamhet som de politiska nämnderna beslutar om. –digital utveckling i Kungsbacka kommun . Referensgrupp Kungsbacka, Sweden.

Kungsbacka är en expansiv kommun och vi behöver skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

I år landar vi på plats 41 av 290 och är nu miljöbästa kommun i Halland.

Delaktighet •eMålbilden arbetades fram tillsammans med politiker, tjänstemän och gymnasieelever •Höjdpunkten var Chefsdagen 2013 •Förändringsledare i alla förvaltningar bidrar till utvecklingen.

Både Kungsbacka kommun och polisen ska arbeta för att sprida kännedom om överenskommelsen, både inom sina egna organisationer, till externa samarbetspartners och till kommuninvånare.

Integrationschef Kungsbacka kommun juni 2016 – november 2018 2 år 6 månader. Framöver kommer vi att genomföra stora och spännande projekt inom trafik och utemiljö, så som nybyggnation av parker, gång- och cykelvägar samt underhåll av befintligt gatunät. Recept på framgång . Under Föräldrar emellans verksamhet finns även föräldraskapskurser (Cope), föräldrastöd …

I nätverket ingår ett flertal förvaltningar inom Kungsbacka kommun, kyrkliga samfund, studieförbund och frivilligorganisationer.

Varje förvaltning arbetar med olika områden som till exempel barnomsorg, idrott eller samhällsplanering och det är de som arbetar i förvaltningarna som … Artiklar i kategorin "Församlingar i Kungsbacka kommun" Följande 13 sidor (av totalt 13) finns i denna kategori. 622 were here.

Nätverket anordnar 12-14 föreläsningstillfällen varje år. Under måndagen visade det sig att en av deras elever var smittad De senaste åren har Kungsbacka kommun klättrat i rankningen när tidningen Aktuell Hållbarhet gör sin årliga undersökning av miljöbästa kommuner. På måndagen bekräftades första fallet av corona i Halland.

Välkommen till Kungsbacka kommuns facebooksida! Kungsbacka kommun får två nya förvaltningar Pressmeddelande • Okt 16, 2015 06:43 CEST Nu är det klart att flera förvaltningar i Kungsbacka kommun slås samman. Varmt välkommen till Lysholmsvägen 7 och detta trevliga och välplanerade boende med attraktivt läge i lugna och attraktiva Särö.