Hörnhylla ↑ Hörnhylla kommer väl till pass i alla badrum. Idag finns många serier av badrumsaccessoarer som borrfria, dvs att krokar, duschkorgar, handduksstänger, mm kan limmas upp.
En självhäftande krok är perfekt i utrymmen där du inte vill göra hål i väggen. Monteras utan …
Beslag Design Krok Base 200 1-Krok Polerad Krom . Krok enkel matt borstad krom H38MM 2-P BK245M5.

Ett problem du kan stöta på om du borrar i kakel är att borren slinter, vilket kan leda till fula märken och i värsta fall att du skadar dig. Det kommer bara att borra ett par hål i väggen, sätta skruvar i dem med krokar och hänga hyllan.

Oftast då ingenting som får katastrofala följder, men som kan vara nog så irriterande ändå. 25 pins • 29 följare Följ. Kolla även in våra resurser för att anpassa dig till dessa tider.

Nu finns istället lim som håller för att montera både duschväggar och kommoder. Självhäftande krokar. Krok för upphängning av lätta föremål. Badrumskrok med självhäftande baksida Enkel att montera utan att borra Finns även i mattborstad rostfritt, polerad mässing och mattsvart Bathroom Samlingar av Emma Karlsson. Ignorera Besök.

Toapappershållare, handdukskrokar och badrumstillbehör. De passar extra bra i badrum, där det är lite krångligare att borra. Men att borra hål är inget kul och ökar dessutom risken för att fukt kommer . Enligt Byggkeramikrådets branschregler ska man undvika att borra i badrum i våtzon 1, vilket utgörs av hela golvet samt dusch- eller baddelen och en meter ut på väggen om man inte har väggar och golv i massiv konstruktion (betong eller puts t.ex.). Klicka in på Smarthem.se för att se alla våra smarta lösningar för hemmet! Då är risken stor att något ska gå fel. Håll dig säker och frisk. Tvätta händerna och distansera dig socialt. Kanske i en hyresrätt eller hyrd lokal. I denna kategori har vi samlat duschkorg, hörnkorg, handduksstång, tvålkorg, tvålknopp, fönsterskrapa, handdukskrok och mycket mer. Krok för upphängning av lätta föremål.

JYSK har ett brett sortiment av badrumstillbehör som tvålpumpar, tandborstsmuggar, krokar samt sminkförvaring. Självhäftande krokar – säker hållfasthet utan att borra. Visa fler idéer om Badrum, Badrumsinspiration och Badrumsrenovering.

Montera krokar utan att borra i kaklet? Vi på Habo har varianter i mängder. Snabba leveranser och säker betalning - Vi har ett stort utbud av produkter inom Badrumsserie Noll Hål i Väggen. Måste du borra i badrummet för att fästa dina krokar så är det väldigt viktigt att du inte slarvar. Inredning Rum Heminredning Badrumsidéer Drömhem Inreda Rum Möbler Lyxiga Badrum. Du slipper då borra i kaklet och kan enkelt montera dina badrumsaccessoarer själv. Enkel, dubbel, trippel eller kvartett av självhäftande krokar!