Tina kräftorna i ett dygn. Festliga kräftor med Västerbottensost, bacon och krutonger. Kräftor är inte själva så mättande.

Till 1 paket kräftor: 2,5-3 liter vatten 1 dl grovt salt 1 … Kräftor är inte själva så mättande. Beräkna mellan 500 g–1 kg kräftor per person till kräftskivan. Hitta de bästa recepten på mat och tillbehör till kräftskivan. Bästa tillbehören till kräftorna: Relaterade recept.

Räkna med mer om sällskapet är riktigt kräftsugna, och mindre om kräftorna serveras med många olika tillbehör. Avnjut kräftorna med goda tillbehör som paj, sås och sallader. Dessa godingar tar tillvara på de klassiska smakerna från en klassisk kräftskiva och passar fint att servera när man vill ha något i … ... 12 goda tillbehör till kräftor. Starta kräftskivan med roliga och dekorativa små kräft-amuser. Av Madeleine Landley. Typiskt för en kräftskiva är pajer och bröd med kryddig ost som pålägg. Köper man utländska kräftor kan det vara en god idé att piffa upp dem med en ny kräftlag. Det kan såklart variera beroende på hur mycket eller lite gästerna älskar kräftor! Till kräftskivan hör en goda tillbehör. ... till kräftorna. Koka sedan lagen enligt receptet nedan. Dubbla mängden om du ska koka ny lag till mer än ett paket kräftor. Dags för årets kräftskiva!