... Med anledning av den pågående pandemin är samtliga av vårens föreställningar på Göteborgs Stadsteater … Tomas von Brömssen briljerar med en sammansatt gestaltning i "Kontrabasen" på Göteborgs stadsteater. Hon som aldrig lägger märke till honom.

Hon uppe på scenen, han nere i orkesterdiket. Tomas von Brömssen tar fram musikaliteten i Süskinds text, men en orkester därtill blir för mycket. ... På Göteborgs Stadsteater har Eva Bergman bland annat regisserat Påklädaren, Pygmalion, Driving … Tomas von Brömssen, sex musiker och den roliga och gripande historien om den ensamme kontrabasisten och hans kärlekslängtan. Göteborgs Stadsteater. Lis Hellström Sveningson spår att Eva Bergmans musikaliska iscensättning … RECENSION. Februari-April 2020.

Han pratar om kontrabasen och musiken ... och i förtroende om sin obesvarade kärlek till sopranen Sara. Evenemangsinformation . Kontrabasisten är underhållande i sig själv med sin publikkontakt.

Kontrabasen är skriven av Patrick Süskind, bland annat känd som författare till succéromanen Parfymen. ... Den här gången med Kontrabasen…