Är här för att snacka skit Se mer Se mindre Missa inte . The latest Tweets from Kolasås (@Trojanskhitover). Wellness i Bretagne. När jag var liten brukade min absoluta jättebästis pappa ibland komma hem från jobbet, laga lite kvällsmat och sen avsluta kvällen med att stå vid spisen och röra ihop kolasås som var olik alla andra pappors.

Jan 25, 2018 - Mumsig chokladtårta med salt kolasås & marshmallowfyllning. 12 nov. 2019 - Utforska pia0138s anslagstavla "Julgodis" på Pinterest. Skälet är att den inte kom ur en O’Hoy-tub och den smakade gudomligt. Visa fler idéer om Jul recept, Bakning och Recept. Please practice hand-washing and social distancing, and …

Stay safe and healthy. Land, Stockholm. Vi åt den med vaniljglass och var världens lyckligaste.

Land älskar hela landet. Och glöm inte att köpa med några burkar caramels au beurre salé, en delikat kolasås som ursprungligen kommer från Quiberon.

Filtrera enligt. Vi vill engagera, debattera, tipsa och underhålla med reportage, nyheter, bilder och filmer! 129.663 atsegite. På marknaderna kan man göra som bretagnarna och mumsa i sig en galette saucisse bretonne (en korv inlindad i en bovetecrêpe) och skölja ner det hela med cider från Bretagne. Sött men med lite sting av karamellen.