Låt Jennie Walldén guida dig in i sitt asiatiska kök och visa hur enkelt det är att laga asiatiskt och hur fantastiskt gott det blir. Gul lök, Låt Jennie Walldén guida dig in i sitt asiatiska kök och visa hur enkelt det är att laga asiatiskt och hur fantastiskt gott det blir. Easts grundare Peter Lindgren berättar hur allt började och skildrar vad som har hänt … Köp billiga böcker om Kokböcker, mat & dryck i Adlibris Bokhandel. Helt okej kokbok, recepten går ganska lätt att laga även för den oerfarne matlagaren, och den leverar vad den säger. Här finns recept på allt från grytor till soppor och wokade rätter. Enkelt och underbart gott! Bra bilder, och det man lagar ser ut likadant. Asiatiska smaker - kokbok För två år sedan vann Jennie Walldén Sveriges Mästerkock på TV4. Asiatisk mat är lätt att älska! East: En asiatisk kokbok är en snygg och inspirerande kokbok och restaurangskildring full av läckra recept från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna.

… Bra bilder, och det man lagar ser ut likadant. Boken innehåller asiatiska rätter som är anpassade för råvaror som går att få tag på i svenska butiker och den vara enkelt för att förstå, fräsch, god, härlig mat, men lite mer spännande. För dig som älskar böcker!

När East slog upp sina dörrar på Stureplan i Stockholm för nästan tre decennier sedan var asiatisk mat fortfarande något exotiskt för de flesta svenskar. Här har vi samlat recept på asiatisk mat direkt från flera av de asiatiska länderna. Med nya kokboken "Asiatiska smaker" vill hon få svenskarna att våga testa nya smaker.