Enkäterna används för att samla in synpunkter från elever, föräldrar och den pedagogiska personalen.

Detta gäller både kommunala skolor och fristående skolor.

Kulturgarantin innebär att alla Västerås grundskolor kostnadsfritt kan ta del av ett professionellt kulturutbud vid minst ett tillfälle varje läsår.

Jämföra skolor västerås Grundskola - Västerås .

– Västerås stad ville ha de bästa modulerna på marknaderna.

Det är viktigt att du talar om vilka skolor du önskar för ditt barn. Du hittar också fakta och tips som kan vara bra att ta del av inför val till gymnasiet eller om du funderar på att byta skola. Information om gymnasieskolan och om de olika gymnasieprogrammen finns nu på Utbildningsguiden.skolverket.se. På Skolkollen hittar du uppdaterad information och statistik om alla skolor i Sverige. Här kan du jämföra skolor och utbildningar samt hitta information om skolsystemet i Sverige.

... och Skolenkäten går ut en gång per termin till ett urval av kommunala och fristående förskolor och skolor. I de två filerna nedan har du möjlighet att jämföra kommunala och fristående förskolor i Västerås.

Perfekt när du ska byta skola, välja skola eller när du vill ha information om …

Du kan önska vilken skola som På Skolverkets webbplats har du möjlighet att jämföra kommunala och fristående grundskolor i Västerås I Västerås stad ansvarar förskolenämnden för förskola och pedagogisk omsorg.

Här finns även en söktjänst där du kan hitta och jämföra gymnasieskolor och gymnasieprogram.

Alla grundskoleelever i Västerås, från förskoleklass till årskurs 9, omfattas av kulturgarantin. PCS Modulsystem erbjuder något av State of the Art, säger projektledaren Johan Falk.