Mellanvägen 17 - Hus & villor till salu i SvärtingeStort och exklusivt stenhus i ett plan om hela 190 kvm boyta med ett unikt och högt läge i Svärtinge. Service som finns på orten är bland annat låg- och mellanstadieskola, fritidsgård, förskolor, kyrka, idrottsplats, elljusspår, badplats, butik, … För att du som kommer på visningen ska känna dig trygg begränsar vi antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus och ber dig därför att anmäla dig till visningen. Tidigare fanns mest sommarstugor och mindre hus byggda på skogstomter i Svärtinge. Vem drömmer inte om att få bo mitt i lugnet, men med närhet till det mesta som kan tänkas vara viktigt? Här är snittutropspriset 4 242 000 kr.Det tar 34 dagar i genomsnitt att sälja en bostad och 1 säljare har valt att sänka sitt utropspris.. För dig som vill köpa hus i Svärtinge så kan du se alla tillgängliga objekt i listan nedanför. Ledig lägenhet hus i svärtinge Norrköping, Svärtinge hyra bostad 6000kr/mån 3 rum & kök 70 m² hyrdes ut 2010-09-09 hos lokus.se. Sign in. Vacker sjöutsikt, boende i ett naturskönt men expansivt område, och bara femton minuter till restaurangerna, affärerna och nattlivet i Norrköping och Finspång. Hus till salu i Svärtinge Svärtinge är ett område i Norrköpings kommun. Svärtingehus Svärtingehusvägen 5 605 60 Svärtinge Telefon: 011-15 54 36 E-post: svartingehus@norrkoping.se Rektor, åk 4-6 Sofia Jardviken 011-15 54 45 sofia.jardviken@norrkoping.se Rektor, fsk klass, fritidshem, åk 1-3 Daniela Sofia Paz Nilsson är 39 år och bor i ett hus i Svärtinge tillsammans med David Barrios Torrejon. Sök alla lediga lägenheter Norrköping med sökmotorn Kvalster.se Stort hus med flertalet charmiga lösningar och utrymmen, total yta 186 m2 varav 80 m2 biarea. Husförslag. Bostäder till salu på Hemnet i Svärtinge, Norrköpings kommun. Du kan hitta alla lediga villor och hus att hyra i svärtinge här.

Tomten är avstyckad och klar för byggnation. Samhället ligger 10 km nordväst om Norrköping, längs riksväg … Här har du nu chansen att uppföra ditt drömhus från Anebyhusgruppen AB. Svärtinge är beläget strax norr om Norrköping och har ett naturskönt läge med närhet till flera olika sjöar och stora skogsområden.

Huset är i behov av lite kärlek men är fullt beboeligt. I Svärtinge, Norrköping har vi vårt fina visningshus Villa Huskvarna med inredd övervåning. Vilken av våra tomter i Svärtinge Skogsbacke du än är intresserad av, så får du samma sak. Ekonomen 145 är möjligheternas hus för den stora familjen.

Hus uthyres i svärtinge ! Hon fyller 40 år den 4 augusti 2020 och har namnsdag 11 december. Stor tomt belägen på G. Landsvägen 58 A i populära Svärtinge. Nu är permanentbostäder vanliga. Tomtstorleken är ca 1798 kvm. Hyra stuga/semesterhus - Svärtinge Svärtinge är en tätort i Norrköpings kommun, med 3 326 invånare. Villa Huskvarna i Svärtinge.


Samhället. Samhället ligger en mil från Norrköping, på den norra sidan av sjön Glan.
Föreslaget hus är en Ekonomen 145 som byggs inflyttningsklar på totalentreprenad. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Watch Queue Queue Den 3 mars kom vi hem till Svärtinge från en längre semester. Nära Svärtinge Skogsbacke ligger tätorten Svärtinge, med runt 2900 invånare. Letar du efter ett hus att hyra? När vi åker förbi Tingspröten tvingas vi konstatera att man håller på att riva Svärtinge Folkets hus.