Här är snittutropspriset 4 242 000 kr.Det tar 34 dagar i genomsnitt att sälja en bostad och 1 säljare har valt att sänka sitt utropspris.. För dig som vill köpa hus i Svärtinge så kan du se alla tillgängliga objekt i listan nedanför.

Du kan hitta alla lediga villor och hus att hyra i svärtinge här. Hus till salu i Svärtinge Svärtinge är ett område i Norrköpings kommun. Samhället ligger 10 km nordväst om Norrköping, längs riksväg … Sign in. Tomten är avstyckad och klar för byggnation. Sök alla lediga lägenheter Norrköping med sökmotorn Kvalster.se Sign in to like videos, comment, and subscribe.

Samhället ligger en mil från Norrköping, på den norra sidan av sjön Glan. Huset är i behov av lite kärlek men är fullt beboeligt. Ekonomen 145 är möjligheternas hus för den stora familjen.

Den 3 mars kom vi hem till Svärtinge från en längre semester. I Svärtinge, Norrköping har vi vårt fina visningshus Villa Huskvarna med inredd övervåning. Hus uthyres i svärtinge !

Nära Svärtinge Skogsbacke ligger tätorten Svärtinge, med runt 2900 invånare. Hyra stuga/semesterhus - Svärtinge Svärtinge är en tätort i Norrköpings kommun, med 3 326 invånare.

För att du som kommer på visningen ska känna dig trygg begränsar vi antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus och ber dig därför att anmäla dig till visningen. Husförslag.

Stort hus med flertalet charmiga lösningar och utrymmen, total yta 186 m2 varav 80 m2 biarea. Bostäder till salu på Hemnet i Svärtinge, Norrköpings kommun. Villa Huskvarna i Svärtinge.

Samhället.

Ledig lägenhet hus i svärtinge Norrköping, Svärtinge hyra bostad 6000kr/mån 3 rum & kök 70 m² hyrdes ut 2010-09-09 hos lokus.se. Vem drömmer inte om att få bo mitt i lugnet, men med närhet till det mesta som kan tänkas vara viktigt?

Föreslaget hus är en Ekonomen 145 som byggs inflyttningsklar på totalentreprenad. Letar du efter ett hus att hyra? Svärtingehus Svärtingehusvägen 5 605 60 Svärtinge Telefon: 011-15 54 36 E-post: svartingehus@norrkoping.se Rektor, åk 4-6 Sofia Jardviken 011-15 54 45 sofia.jardviken@norrkoping.se Rektor, fsk klass, fritidshem, åk 1-3 När vi åker förbi Tingspröten tvingas vi konstatera att man håller på att riva Svärtinge Folkets hus. Mellanvägen 17 - Hus & villor till salu i SvärtingeStort och exklusivt stenhus i ett plan om hela 190 kvm boyta med ett unikt och högt läge i Svärtinge. Hon fyller 40 år den 4 augusti 2020 och har namnsdag 11 december. Daniela Sofia Paz Nilsson är 39 år och bor i ett hus i Svärtinge tillsammans med David Barrios Torrejon. Watch Queue Queue Tidigare fanns mest sommarstugor och mindre hus byggda på skogstomter i Svärtinge. Vilken av våra tomter i Svärtinge Skogsbacke du än är intresserad av, så får du samma sak. Tomtstorleken är ca 1798 kvm. Här har du nu chansen att uppföra ditt drömhus från Anebyhusgruppen AB. Svärtinge är beläget strax norr om Norrköping och har ett naturskönt läge med närhet till flera olika sjöar och stora skogsområden.

Nu är permanentbostäder vanliga. Stor tomt belägen på G. Landsvägen 58 A i populära Svärtinge. Vacker sjöutsikt, boende i ett naturskönt men expansivt område, och bara femton minuter till restaurangerna, affärerna och nattlivet i Norrköping och Finspång. Service som finns på orten är bland annat låg- och mellanstadieskola, fritidsgård, förskolor, kyrka, idrottsplats, elljusspår, badplats, butik, …