Pressrelease 2020-04-17 Svenska Mässan har ingått ett samarbete med Sweden International Horse Show i Stockholm och kommer att förstärka och utveckla mässdelen av arrangemanget med resurser och kompetens från teamet bakom EuroHorse. Facebook. Inredaren tipsar – blanda nytt och gammalt! Besök Bomässan och få personlig rådgivning av inredaren och …

Bostadsmässa 18-19 maj, Aranäshallen, Kungsbacka En bostadsmässa med trädgård och heminredning. Twitter.

Hem & Trädgårdsmässan – som 2019 arrangerades för sjuttonde året i rad – har med åren blivit en välkommen vårtradition för Boråsare och Sjuhäradsbor. Här hittar du våra kommande mässor och events på Svenska Mässan och Gothia Towers.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse.

Print. Trädgård och Uteliv Datum: 2-3 maj 2020 Plats: Ängelholm Hemsida. Pinterest.

Här kan man strosa runt bland utställarna och inspireras, shoppa, få tips & råd som rör hem, trädgård och fritid och ta en fika eller bit mat i restaurangen. Ny mässa i Göteborg öppnar i dag. Hos Svenska Mässan hittar du Nordens vassaste utbud av mässor och konferenser.

BILD: Åbymässan. Pinterest. Maria Forsström - 2019-04-05. Hem & Villa mässan är avverkad för i år, i både Stockholm och Göteborg. Hem och Villa i Göteborg 2005 Nu i helgen 15-18 september var det Hem & Villa-mässa i Göteborg. Nästa mässa i Göteborg blir helgen 7 – 8 november 2020, på Svenska Mässan och den är öppen lördag och söndag 10.30 – 17.00. Datum: 30-31 maj 2020 Plats: Örebro - Dylta Bruk Hemsida. Twitter.

Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster.

27–28 april: Trädgård och uterum, Valhall park i Ängelholm.

Datum: 23-24 maj 2020 Plats: Sigtuna Hemsida. Dela. En mässa för dig som bor i villa, bostadsrätt eller bor i hyresrätt. Av. Redo för omvälvande upplevelser?

Maria Forsström - 2019-04-05. Träffa omkring 350 utställare med allt för din trädgård.

Linkedin. Email. Mässorna är en marknadsplats för utställare från hela världen som vill marknadsföra sina bostäder till kvalificerade köpare.

Ny mässa i Göteborg öppnar i dag. Mässan för dig som renoverar, utvecklar eller förvaltar villa, bostadsrätt eller sommarhus

Publicerad: 2020-01-30. Hem & Trädgårdsmässan – som 2019 arrangerades för sjuttonde året i rad – har med åren blivit en välkommen vårtradition för Boråsare och Sjuhäradsbor.

Alla har rätt till ett bra hem!

Plats: Liseberg, Göteborg.

Bara Malmö har sitt ”goa” kvar. Här finns visionärerna, nätverken plus de nya möjligheterna.

Detta inlägg postades i Tips och idéer och taggad Hem och Villa, mässa i Göteborg, Svenska mässan den september 6, 2012 av Ojsan. – Vi ser stor potential i vår mässa.

Nästa mässa i Göteborg blir helgen 7 – 8 november 2020, på Svenska Mässan och den är öppen lördag och söndag 10.30 – 17.00. Facebook. Linkedin. Allt om Trädgård / Trädgård på mässa 2011 Publicerad: 16 dec 2010, kl 15:09 Nu är det äntligen dags att uppdatera det nya årets almanacka med viktiga trädgårds-datum. 25–26 maj: Vårmarknad på Jamtli, Östersund. På En Öl & Whiskymässa samlas ett stort antal utställare från mikrobryggerier, bryggerier, whiskydestillerier, whisky- och ölimportörer, bryggmästare, whiskyhuvudmän och en rad olika delikatessföretag, även övrig dryck som cider, rom och avéc.
Här hittar du ett brett sortiment med produkter och växter till din trädgård. BILD: Åbymässan.

Under några intensiva dagar är det full fart och mycket aktivitet i och kring våra mässanläggningar runt om …

Inspireras av balkonger och trädgårdar, handla växter och redskap och gå på flertalet seminarier med experter, inspiratörer och trädgårdsprofiler.
I dag fredag öppnar den första inomhusmässan för hem, villa och trädgård i Göteborg: Stora Villamässan & Vår Trädgård på Åbymässan.