– Vi ser stor potential i vår mässa. Mässan ger dig inspiration, kunskap och rådgivning. Hem & Villa mässan är avverkad för i år, i både Stockholm och Göteborg.

I dag fredag öppnar den första inomhusmässan för hem, villa och trädgård i Göteborg: Stora Villamässan & Vår Trädgård på Åbymässan. Detta inlägg postades i Tips och idéer och taggad Hem och Villa, mässa i Göteborg, Svenska mässan den september 6, 2012 av Ojsan. I dag fredag öppnar den första inomhusmässan för hem, villa och trädgård i Göteborg: Stora Villamässan & Vår Trädgård på Åbymässan. På Svenska Mässan i Göteborg den 21-22 april 2018. BILD: Åbymässan. Gröna hjälpen hade en fråge- och svarsstund från scenen, man kunde fråga om allt … Nästa mässa i Göteborg blir helgen 7 – 8 november 2020, på Svenska Mässan och den är öppen lördag och söndag 10.30 – 17.00. Dela. På Liseberg hittar du underhållning och evenemang året runt. WhatsApp. Maria Forsström - 2019-04-05. Vill du få hjälp med inredningen där hemma? Pressrelease 2020-04-17 Svenska Mässan har ingått ett samarbete med Sweden International Horse Show i Stockholm och kommer att förstärka och utveckla mässdelen av arrangemanget med resurser och kompetens från teamet bakom EuroHorse. Hem & Trädgård. Under några intensiva dagar är det full fart och mycket aktivitet i och kring våra mässanläggningar runt om … På En Öl & Whiskymässa samlas ett stort antal utställare från mikrobryggerier, bryggerier, whiskydestillerier, whisky- och ölimportörer, bryggmästare, whiskyhuvudmän och en rad olika delikatessföretag, även övrig dryck som cider, rom och avéc. Publicerad: 2020-01-30. Mässorna är en marknadsplats för utställare från hela världen som vill marknadsföra sina bostäder till kvalificerade köpare. Redo för omvälvande upplevelser? Vi vill inspirera till ett bättre boende, med allt som hör till hemmet. SYD på Malmömässan 5-8 mars 2020.

En mässa för dig som bor i villa, bostadsrätt eller bor i hyresrätt. Företaget startade sin verksamhet 1996 med villamässor och vi arrangerade Hem & Villa under många år och senare även Stora Villamässan och Vår Trädgård – totalt 23 år av mässor för hus, hem och trädgård med 100 000-tals besökare.

Natur & Trädgård kommer att delta som utställare på följande evenemang: 21–24 mars: Nordiska trädgårdar, Älvsjömässan, Stockholm (monter A05:48). Linkedin. Här kan man strosa runt bland utställarna och inspireras, shoppa, få tips & råd som rör hem, trädgård och fritid och ta en fika eller bit mat i restaurangen. Print. Inspireras av balkonger och trädgårdar, handla växter och redskap och gå på flertalet seminarier med experter, inspiratörer och trädgårdsprofiler. 27–28 april: Trädgård och uterum, Valhall park i Ängelholm.

Bara Malmö har sitt ”goa” kvar.

Alla har rätt till ett bra hem!

Vi ser fram emot alla kommande arrangemang tillsammans med er – våra besökare och medverkande. Av.

Datum: 30-31 maj 2020 Plats: Örebro - Dylta Bruk Hemsida. Inläggsnavigering ← Renovering av sovrum, ”Före”-bilder Gul blomma som liknar prästkragen → Mässorna är en marknadsplats för utställare från hela världen som vill marknadsföra sina bostäder till kvalificerade köpare. Här hittar du ett brett sortiment med produkter och växter till din trädgård. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Facebook. Sennheiser RS 5000 , värde 2 300, vanns av Lennart Skoglund, Skärholmen Fyne Audio F 500, värde 8 500, vanns av Dag Wallander, Göteborg Meze 99…

Här hittar du våra kommande mässor och events på Svenska Mässan och Gothia Towers.

Göteborg Vin & Deli – Göteborgs största vin- och delikatessmässa! Inredaren tipsar – blanda nytt och gammalt!

Vi gick på mässan för att se nyheter för trädgårdsfolket, men tyvärr var det inte så mycket sådant. Välkomna till Gotland Hem & Trädgård, 7-8 april 2018, Wisby Strand! Besök Bomässan och få personlig rådgivning av inredaren och …

Nästa mässa i Göteborg blir helgen 7 – 8 november 2020, på Svenska Mässan och den är öppen lördag och söndag 10.30 – 17.00. En mötesplats för dig som gillar heminredning och trädgård. Här kan du djupdyka i det som är viktigt på både jobbet och fritiden. Print. Ny mässa i Göteborg öppnar i dag. Ny mässa i Göteborg öppnar i dag. Maria Forsström - 2019-04-05. Email. Allt om Trädgård / Trädgård på mässa 2011 Publicerad: 16 dec 2010, kl 15:09 Nu är det äntligen dags att uppdatera det nya årets almanacka med viktiga trädgårds-datum.