Till höger om El Lago Martiánez finns även en strand, Playa Martiánez, med svart lavasand.

Hotellets bufférestaurang La Tasca serverar frukost och middag. Gym och bastu erbjuds utan kostnad. Lindos Den vita staden Lindos är en perfekt dagsutflykt, vare sig du vill bada, sola, mysa eller uppleva historiens vingslag.

Här ligger tre fantastiska naturliga pooler som skyddas mot det öppna havet och de liknar en fästning tack vare murarna med tinnar som ger ett ännu bättre skydd mot havets vågor.

Om bloggen Vi är två reseäskande individer som gärna delar med oss om våra äventyr. Mot en entréavgift får du tillgång till anläggningen där det bland annat finns fem havspooler, tre barnpooler, serveringar och kiosker, utspridda över en 33.000 m2 stor yta.

Fr 2 845 kr. Från hotellet kan gästerna via ett kortare promenadavstånd finna platser och sevärdheter som bland annat Lago Martiánez havspooler, Carneval, Ermita de San Telmo, Las Pirámides de Martiánez samt Casino Puerto de la Cruz. Hotell Catalonia Las Vegas är ett fyrstjärnigt hotell, som ligger beläget i staden Teneriffa, i Spanien.
En kort promenad från hotellet ligger naturliga havspooler och närmaste strand med svart lavasand ligger ca 1 kilometer från hotellet. Lindos Akropolis. Jämför och boka charter från Stockholm till Teneriffa, Kanarieöarna. Gran Canarias högplatå.

Barnen har ett eget område med lekplats.

En av öns finaste kyrkor, lik en katedral - tog 500 år att bygga! Seaside Hotel Palm Beach, Gran Canaria. Mellan havet och en 1000-årig palmträdgård ligger en femstjärnig designpärla, inredd i retrostil.
Även om sol och bad är mest dominerande, så gillar vi att se oss om och göra det där lilla udda. 4. En naturlig pool med lavatunnlar för hela familjen Las Salinas de Agaete ligger på Gran Canaria och är precis som en medeltida fästning, fast full av härligt havsvatten. Det finns två poolområden med 27-gradigt vatten som ligger i en tropisk trädgård med spaavdelning och jacuzzi. Den största av Kanarieöarna har inte bara härligt soligt väder under hela året.

Söder till norr utan packning, passar ALLA som avkoppling till stillasittande arbete eller för att på ett smidigt sätt njuta av en vandring i din egen takt, anslående vyer, god mat, havspooler att simma i / mini-spa att "bubbla" i - och en skön säng varje natt - mellan små personliga hotell på öns högplatå. Efter ett dopp i den långgrunda havsremsan och en lunch på tavernan kan man gå in i myllret av alla vita hus inne i staden för … Kulturellt har ön Gran Canaria kanske mest att visa upp iform av vackra gamla hus och andra byggnader från 1400-talet och framåt. Här på Teneriffa finns också en av världens största vulkaner – Teide. 4 dagar i din egen takt på Gran Canarias högplatå.