Hoppa till innehåll GAINERS; PROTEIN; BARS; Drycker; Hälsokost; Träningskläder; KONTAKT; Slå på/av meny. Här på Gainer.se kan du köpa gainers och kosttillskott på nätet - Vi har samlat massvis gainerfakta & vad du ska tänka på när du köper viktköknings gainer. Det är två typer av personer som brukar köpa gainers. TV4 293,188 views Att gå upp i vikt, eller att bulka, är ett långtidsprojekt som kräver tid såväl som kunskap. Det här beror på två saker; dels finns det människor vars ämnesomsättning gör det svårare för dem att gå upp i vikt. Men faktum är att det kan vara minst lika svårt för vissa att gå upp i vikt, som det är för andra att gå ner i vikt. Gör du allt rätt utan att se några resultat eller är du en person som kan äta hur mycket du vill utan att gå upp i vikt? När du har svårt för det. Då ska du äta den här maten.

Våra kroppar och vår förmåga att metabolisera mat kan skilja sig en hel del från varandra. I denna kategori har vi sammanställt de viktigaste punkterna för att din viktökning ska vara av hög kvalitet. Om du vill gå upp i vikt snabbt, vare sig det är i fett eller muskler, då behöver du förstå processen.

Ämnesomsättningen höjs helt enkelt i takt med matintaget.

Om man är naturligt smal så finns det inget värre än att höra hur lätt det är att gå upp i vikt.

Eftersom man intar den flytande brukar det vara lätt att få i sig flera hundra kalorier extra. Om man har problem med att gå upp i vikt så kan en gainer vara ett behjälpligt verktyg för att nå sina mål. Gainer för att gå upp i vikt snabbt En gainer innehåller mycket kalorier. Sen finns det också de som helt enkelt inte har aptit nog att äta mycket. - Dr Mikael & Tilde (Sjuan) - Duration: 4:55.

Vill du bulka upp inför vintern? Slå på/av meny GAINERS; PROTEIN; BARS; Drycker; Hälsokost; Träningskläder; KONTAKT; GAINER & KOSTTILLSKOTT. Du får säkert ofta höra från andra att du är en lyckosam figur, men har man som mål att bygga muskler är det inte lika roligt … Hur mycket kan man äta utan att gå upp i vikt? I den här artikeln tipsar jag om fem sätt att lägga på dig mer vikt.

Gå upp i vikt med en gainer.

Vi listar 10 kaloririka livsmedel som hjälper dig att gå upp i vikt. Tipsen passar dig som kämpar med att gå upp i vikt, oavsett om du upplever att du är en hard gainer … Stor guide: Gå upp i vikt. Köp b En gainer kan vara det perfekta mellanmålet för dig som vill gå upp i vikt eller som intag direkt efter träningen för att påskynda återhämtningen, vilket är perfekt för dig som tränar mycket och vill … Dess syfte är att packa dig full med kalorier och protein, så att du kan gå upp i vikt (eller behålla din vikt) och bygga muskler.