Öppettider. Vikarie (Nuvarande anställd) - Södertälje kommun - 10 oktober 2018 Den bästa delen med jobbet var att man hade trevliga kollegor och underbara elever som lyssnade under lektions tid och studerade med en stor vilja under mina lektioner. Södertälje är en riktig stad med lång historia och stora visioner, med nära 100 000 invånare. Kontakta oss så hjälper vi er. Kommunen finns representerad genom flera kanaler i sociala medier. Södertälje ska vara en trygg kommun att åldras i. Allt fler lever längre och antalet äldre blir fler, vilket ställer krav på en fungerande välfärd.

2020-01-16: Alla föreningar som söker kommunalt aktivitetsstöd måste också lämna in föreningens senaste Årsmöteshandlingar. Bildskatter ur kommunens arkiv Säffle fick stadsprivilegier 1951 och är Sveriges yngsta stad. Grunden i ditt medlemskap är det som har med ditt jobb att göra – din lön, dina anställningsvillkor, din arbetsmiljö och dina möjligheter att påverka. Södertälje är en kommun som satsar stort på skolan. Det här är vanligt i vård och omsorg.

Tjänsten kan komma att tas i anspråk vid omställning.

Du som är anställd av Strängnäs eller Södertälje Kommun kan man utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos mig. Därför finns det goda karriärmöjligheter för dig som väljer att jobba hos oss. Oavsett ålder ska det finnas en framtid att längta till. I staden bor det drygt 960 000 personer och i Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Lördag - Söndag Stängt. Kontakt och ansökan I den här rekryteringen samarbetar Södertälje kommun med Experis Engineering. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme.

Våra ambitioner är höga när det gäller att vara en attraktiv kommun för de som bor och verkar i kommunen och för besökare. Jag tar även emot Friskvårdschecken. Obligatoriska handlingar: Läs case. Kaplansgatan 5, 151 72 SÖDERTÄLJE 08-550 199 81 bokning@telgehalsocenter.se. Som exploateringsingenjör i Södertälje kommun är du delaktig i verksamhets-, bostads- och infrastrukturprojekt under samhällsbyggnadsprocessens samtliga skeden. Obligatoriska handlingar: Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, och du får också möjlighet att växla semesterersättning till extra semesterdagar. I rollen ingår även att skriva avtal, genomföra förhandlingar samt köpa och sälja mark inom kommunen. Återbruksdagen 24 maj 2020 För andra året i rad genomför Söderköpings kommun ett samarbetsprojekt kring hållbarhet och återbruk, tillsammans med Renall och E.ON. Vi tillämpar årsarbetstid vilket innebär att du själv har möjlighet att styra och planera din egen arbetsdag och arbetstid. För att bättra på arbetsgivarvarumärket investerade Klippans kommun i en förmånsportal. Du kan räkna ut din skatt, läsa om förmåner och avdrag och hitta rätt skattetabell. En av våra viktigaste uppgifter framöver är att fortsätta utveckla äldreomsorgen genom att … Välkommen till din förmånsportal! Via Benify får du tillgång till förmåner och mycket annat som är kopplat till din anställning. En dag på jobbet I ditt arbete tillhandahåller du högsta service i bemötandet av medborgare i Södertälje. Vi planerar för att växa med 20 000 nya bostäder fram till 2036. Här har vi samlat information om arbete och inkomst. Måndag - Torsdag 09:00 - 19:00. Efter många års erfarenhet av upphandling i offentlig sektor vet vi vad ni som organisation behöver tänka på. Du har det samlade ansvaret för dina projekt och driver frågor avseende tid, ekonomi och kvalitet. Södertälje kommun söker en ny kollega med rollen Resultatområdeschef till Arbete och Försörjning I Södertälje, tillsvidare anställning Den som hoppar in och arbetar på timmar efter behov är timavlönad, det som brukar kallas timanställd. Men dessutom finns en … Vi på Benify kan offentlig sektor .

Här har du nära till Södertälje centrum, pendeltåg, bussar och en fantastisk utsikt över såväl staden som kanalen. Telge Hälsocenter är anslutna till följande friskvårdsportaler: Är din arbetsgivare kopplad till någon av ovanstående portaler? Det gav snabbt resultat. 2020-01-16: Alla föreningar som söker kommunalt aktivitetsstöd måste också lämna in föreningens senaste Årsmöteshandlingar. Söderköpings kommun följer händelseutvecklingen och utgår från ansvariga myndigheters rekommendationer för att på bästa sätt kunna hantera covid-19 pandemin.

Här finns mod att flytta gränser genom nya innovativa metoder såsom sambedömning av nationella prov, tvålärarskap, utvecklingslärare m.m. Fredag 09:00 - 18:00. I uppdraget ingår att driva och samordna arbetet med redovisning, uppföljning, budget- och planeringsarbete samt att, ur ett helhetsperspektiv, driva utvecklingsprocesser. Nykvarns kommun söker nu en kommunikativ ekonomichef som ska leda och utveckla kommunens ekonomiarbete tillsammans med medarbetarna på ekonomiavdelningen. Stockholms stads webbplats med stadens alla tjänster och verksamheter.