En av våra viktigaste uppgifter framöver är att fortsätta utveckla äldreomsorgen genom att … Fredag 09:00 - 18:00. Vi planerar för att växa med 20 000 nya bostäder fram till 2036.

Men dessutom finns en … Vi erbjuder även friskvårdsbidrag, och du får också möjlighet att växla semesterersättning till extra semesterdagar. Du kan räkna ut din skatt, läsa om förmåner och avdrag och hitta rätt skattetabell. Den som hoppar in och arbetar på timmar efter behov är timavlönad, det som brukar kallas timanställd. Kommunen finns representerad genom flera kanaler i sociala medier. Oavsett ålder ska det finnas en framtid att längta till. Öppettider. Här finns mod att flytta gränser genom nya innovativa metoder såsom sambedömning av nationella prov, tvålärarskap, utvecklingslärare m.m. Därför finns det goda karriärmöjligheter för dig som väljer att jobba hos oss.

Södertälje ska vara en trygg kommun att åldras i. Allt fler lever längre och antalet äldre blir fler, vilket ställer krav på en fungerande välfärd. Kontakt och ansökan I den här rekryteringen samarbetar Södertälje kommun med Experis Engineering. Södertälje är en kommun som satsar stort på skolan. 2020-01-16: Alla föreningar som söker kommunalt aktivitetsstöd måste också lämna in föreningens senaste Årsmöteshandlingar. Bildskatter ur kommunens arkiv Säffle fick stadsprivilegier 1951 och är Sveriges yngsta stad. Telge Hälsocenter är anslutna till följande friskvårdsportaler: Är din arbetsgivare kopplad till någon av ovanstående portaler? Tjänsten kan komma att tas i anspråk vid omställning. Nykvarns kommun söker nu en kommunikativ ekonomichef som ska leda och utveckla kommunens ekonomiarbete tillsammans med medarbetarna på ekonomiavdelningen. Här har vi samlat information om arbete och inkomst. Det gav snabbt resultat. En dag på jobbet I ditt arbete tillhandahåller du högsta service i bemötandet av medborgare i Södertälje.

Du har det samlade ansvaret för dina projekt och driver frågor avseende tid, ekonomi och kvalitet. Här har du nära till Södertälje centrum, pendeltåg, bussar och en fantastisk utsikt över såväl staden som kanalen.

I rollen ingår även att skriva avtal, genomföra förhandlingar samt köpa och sälja mark inom kommunen. Via Benify får du tillgång till förmåner och mycket annat som är kopplat till din anställning.

Jag tar även emot Friskvårdschecken. Återbruksdagen 24 maj 2020 För andra året i rad genomför Söderköpings kommun ett samarbetsprojekt kring hållbarhet och återbruk, tillsammans med Renall och E.ON. Obligatoriska handlingar: Stockholms stads webbplats med stadens alla tjänster och verksamheter. För att bättra på arbetsgivarvarumärket investerade Klippans kommun i en förmånsportal. Efter många års erfarenhet av upphandling i offentlig sektor vet vi vad ni som organisation behöver tänka på. Grunden i ditt medlemskap är det som har med ditt jobb att göra – din lön, dina anställningsvillkor, din arbetsmiljö och dina möjligheter att påverka. I staden bor det drygt 960 000 personer och i Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Det här är vanligt i vård och omsorg. Som exploateringsingenjör i Södertälje kommun är du delaktig i verksamhets-, bostads- och infrastrukturprojekt under samhällsbyggnadsprocessens samtliga skeden. Söderköpings kommun följer händelseutvecklingen och utgår från ansvariga myndigheters rekommendationer för att på bästa sätt kunna hantera covid-19 pandemin.

Läs case. Lördag - Söndag Stängt. Du som är anställd av Strängnäs eller Södertälje Kommun kan man utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos mig. Kommunvägledare till Kontaktcenter - Södertälje kommun - Södertälje. Vi på Benify kan offentlig sektor . Våra ambitioner är höga när det gäller att vara en attraktiv kommun för de som bor och verkar i kommunen och för besökare. Kontakta oss så hjälper vi er. Obligatoriska handlingar: Vi tillämpar årsarbetstid vilket innebär att du själv har möjlighet att styra och planera din egen arbetsdag och arbetstid. Kaplansgatan 5, 151 72 SÖDERTÄLJE 08-550 199 81 bokning@telgehalsocenter.se.

Södertälje är en riktig stad med lång historia och stora visioner, med nära 100 000 invånare.

I uppdraget ingår att driva och samordna arbetet med redovisning, uppföljning, budget- och planeringsarbete samt att, ur ett helhetsperspektiv, driva utvecklingsprocesser. Södertälje kommun söker en ny kollega med rollen Resultatområdeschef till Arbete och Försörjning I Södertälje, tillsvidare anställning Vi erbjuder även friskvårdsbidrag eller friskvårdstimme. 2020-01-16: Alla föreningar som söker kommunalt aktivitetsstöd måste också lämna in föreningens senaste Årsmöteshandlingar. Vikarie (Nuvarande anställd) - Södertälje kommun - 10 oktober 2018 Den bästa delen med jobbet var att man hade trevliga kollegor och underbara elever som lyssnade under lektions tid och studerade med en stor vilja under mina lektioner.