Vi reserverar oss därför för eventuella fel i evenemangskalendern. 1 juli boka nu.

Händer i Varberg. 17 juli boka nu. Spridningen av Covid-19 påverkar många evenemang som ställs in eller skjuts fram. Enligt de flesta är sommartid den absolut bästa tidpunkten att uppleva och upptäcka Stockholm. Kalender 2019 April 5-7 Arbetsdagar på Hjälmargården 12-14 Arbetsdagar på Hjälmargården 19/4 Campingen öppnar 27/4 10:00-14:00 Bakluckeloppis* 30/4 Valborgsmässoafton på Hjälmargården -15:00 Säsongscamparträff med fika i restaurangen.
Genom att klicka på den blå länken nedan du se alla våra evenemang. 2020-05-09 INSTÄLLT! Bjärehalvön har mer än 150 kvalitativa eventdagar vilket vi gärna skryter med. Destination Kalmar följer utvecklingen noga och har täta kontakter med samtliga evenemangsarrangörer. Spridningen av Covid-19 påverkar många evenemang som ställs in eller skjuts fram.

Är du arrangör och har en ändring i ditt evenemang, vänligen kontakta Turistbyrån via chatt eller e-post turist@vastervik.com. Inga evenemang med dessa filtervillkor. I vår heltäckanden kalender hittar du evenemang för att planera din vistelse på Öland.

Titta in i Konsthallen → VISA EVENEMANG. 16 juli boka nu. Under tre förmiddagar i sommar kan du testa yinyoga vid Filmbyn Småland i Mariannelund. Därför kan vi inte garantera att informationen i kalendern är korrekt eller att evenemangen kommer att genomföras. Räkna med en helkväll, en svettig och dansant sådan! I city myllrar det av människor på stadens uteserveringar, båtarna går hela dagarna ut i skärgården och i parkerna flockas vänner, kollegor och familjer för trevliga picknickar.

evenemang 2020. lionel richie.

woodstock dalhalla. Kalmars officiella besökssida, evenemangskalender, evenemang i Kalmar!

Konstutställningar i Haparanda stadsbiblioteket fram till 28.05.2020.

15 juli boka nu. Varje pass avslutas med … diggiloo (sommaren 2021) 4 juli boka nu. jesus christ superstar. 10 juli boka nu.
På grund av coronapandemin är osäkerheten just nu stor kring flera evenemang. Meddelande angående inställda evenemang.

Evenemang i Bohuslän För att försöka minska spridningen av coronaviruset råder sedan 12 mars förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer. Mer om sommar i Stockholm. Sök i Sverige och internationellt konserter, biljetter, artister, kalendarium och evenemangsinformation på LiveNation.se. Hos oss hittar du alltifrån stora till små evenemang. Kalmars officiella besökssida, evenemangskalender, evenemang i Kalmar! Utställningar och evenemang på Tornedalens museum fram till 31.12.2020. Nedan finner du ett axplock av de evenemang som ligger närmst i tiden.

Kolla vad händer! Världens största sökmotor för konserter och evenemang. Det är mycket som händer i Askersund med omnejd. På grund av coronapandemin är osäkerheten just nu stor kring flera evenemang. veronica maggio. Destination Kalmar följer utvecklingen noga och har täta kontakter med samtliga evenemangsarrangörer. Vi jobbar dagligen för att uppdatera evenemangskalendern med aktuell information. diggiloo (sommaren 2021) 18 juli boka nu. jesus christ superstar. Få koll på allt som händer och evenemang på Öland! Kontakta aktuell evenemangsarrangör vid frågor.

Tipsa om evenemang. Med anledning av coronaviruset Covid-19 är det många evenemang som ställs in eller senareläggs. Här hittar ni allt från kyrkans evenemang till tennisveckan och Summer ON. Vi jobbar dagligen för att uppdatera evenemangskalendern med aktuell information.

15 augusti Abraham Laboriel & Friends plays Koinonia Västerås. ... Förra året uppträdde Daniel solo i vårt Orangeri, total succé.

Är du arrangör och har en ändring i ditt evenemang, vänligen kontakta Turistbyrån via chatt eller e-post turist@vastervik.com.

jesus christ superstar. Evenemang; Yoga i luftslottet Idrott, motion och hälsa Kom och yoga på trasmatta under bar himmel, i ett luftslott mitt i den småländska tallskogen! Även guide för bo, äta och göra på Öland. I sommar kommer han med hela bandet Hot This Year Band.

→ VISA EVENEMANG.