Smärta on sanan smärt taipunut muoto. Smärta on sanan smärt yksikön määräinen muoto. Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
; Sjukdomen är den smärta han sätter högst som kunskapsväg. Gregorius vet att han är vämjelig men han längtar oändligt efter närhet och själslig gemenskap.

Tiden har helt enkelt inte så stor betydelse för hur människor minns en upplevelse av smärta eller njutning. Smärta … Smärta on sanan smärt monikko. ; En återkommande ingrediens under en arbetsdag är att jobba med att motivera företag att se till så att personalen får fysisk träning och själslig stimulans.

Määritelmät Substantiivit. Synonym till Själ Synonym till Själ, Här hittar du alla synonymer för Själ för användning i korsord och dussintals andra sätt att uttrycka samma begrepp Användbara resurser: Själ WordFeud Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. skarp fysisk känsla av obehag, vanligen som en varning om ett akut problem; Verbit. Synonym till Skaplynne Synonym till Skaplynne, Här hittar du alla synonymer för Skaplynne för användning i korsord och dussintals andra sätt att uttrycka samma begrepp Användbara resurser: Skaplynne WordFeud göra ont, vålla smärta; Esimerkit. subst.