Bestill hotellet ditt i Helsingborg og betal senere med Expedia. Totalt har vi 17 hotell i selve Helsingborg. Hotels.com har 2 hoteller du kan velge mellom, så du vil helt sikkert finne det du leter etter. Hold deg oppdatert med aktuelle reisetips og tilbud. Sammenlign og bestill hotell, leiligheter og overnatting i Helsingborg, Sverige. Vælg dit hotel i Helsingborg, og find din personlige favorit. Det er mange overnattingsmuligheter i sentrum av byen, slik at du kan velge etter hva budsjettet ditt tillater. Velg blant Expedias utvalg av 157 hoteller og andre overnattingssteder i Helsingborg. Sofiero-slottet, som ligger i området rundt byen, er vel verdt et besøk, og slottsparken her ble utnevnt til Europas vakreste park i 2010.

Benytt sjansen til å besøke en av de mest populære strendene i Helsingborg, eller ta en ferge til Elsinore fra havnen. Du kan sammenligne hotelltilbud på momondo for å finne billig hotell i Helsingborg. Våre hoteller i Helsingborg.

Det er enkelt å nå byens attraksjoner, restauranter og underholdning fra hotellet.

Reisende som ikke ønsker å bruke så alt for mye penger vil stortrives i Helsingborg. Afbestil de fleste hoteller.

Kvalitetshoteller til gode priser. Se vår liste med 10 tips til anbefalte hotell. Hotellet ligger nord for Helsingborg sentrum.

Les hva andre synes om nettopp ditt hotell og velg ut fra pris, beliggenhet og kvalitet Mangler du overnatting i Helsingborg, ? Dra nytte av gratis avbestilling på de fleste hoteller. Hvor mye må jeg betale for et billig hotell i Helsingborg? Hver uke, året rundt - helt kostnadsfritt. Så dersom du er på utkikk …

Helsingborg er en praktfull by som ligger ved Øresund. Finn det perfekte rommet og spar penger! Velg mellom tusenvis av rabatter og tilbud på hotell. Expedias hotellsøk gjør det enkelt å bestille. Husk, at du kan samle bonusnætter* med Hotels.com Rewards®, når du reserverer på Hotels.com! Leter du etter bra og billig hotell i Helsingborg sentrum kan vi anbefale Good Morning + Helsingborg, Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg, Hotel Tornet, BW Premier Collection V Hotell Viking og Hotell Kärnan.