Heroma – löne- och personalsystem. Öppettider.

Sidan uppdaterades .

2019-10-04. Skriv ut Sidansvarig: Per-Olof Sedin; Utbildning och barnomsorg.

Cirka 50 personer jobbar på IT-service.

Du hittar inloggningen till höger nere i sidfoten. Barn- och Elevhälsa;

E-post: it.support@uppsala.se Telefon: 018-726 00 30, menyval 4. Vid tekniska problem, kontakta IT-support 0660-887 10.

Du når intranätet via ikonen med hänglåset med texten Medarbetare, längst upp till höger. IT-service samordnar, effektiviserar och utvecklar användandet av IT och telefoni i Halmstads kommun.

Västra Götalandsregionen [Produktion #1] En lösning från CGI 2020 För problem relaterade till datorn, det lokala nätverket, åtkomst till internet eller andra system hänvisas till den egna organisationens support eller internetleverantör. Partille Kommun - Produktion [PRT_PP01] En lösning från CGI 2020 Länken till Örnkom hittar du till höger i sidfoten.

Välkommen till Heroma En lösning från CGI 2020: Användarnamn: Lösenord: Välj server: LoggaIn Byt Lösenord Hjälp Skicka nytt lösenord som e-post.

Skicka nytt lösenord som e-post.

Här är vårt personalrum på webbplatsen, det vill säga sidor och länkar med information för dig som är anställd och förtroendevald i Umeå kommun. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. Region Stockholm ansvar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional tillväxt och utveckling samt för att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv. IT-service ansvarar för drift och support av telefoni, datorer och nätverk inom Halmstads kommun. OBS! Måndag-torsdag 7.30-17.00, fredag 7.30-16.00. Om du glömt ditt lösenord, kontakta din chef eller heromarapportör.

Du som är anställd i Tyresö kommun hittar Heroma webb lättast bland Mina verktyg i verktygsfältet på kommunens intranät. IT-support online.