Exemplen kommer från svensk dagspress. Från början hade denna post i princip ingen avgörande roll för hur partiet styrdes. ; Det förstnämnda och det sistnämnda slutade folkstyret att avgöra alldeles nyligen. Jakob Wernerman, chef för nationella insatser och civilskydd på MSB, säger att flygplan och helikoptrar endast är ett komplement till insatser på marken, men att de kan spela en avgörande roll för att stoppa bränder i ett så tidigt skede som möjligt. är bestämmande en synonym till avgörande. Platsism. Sök bland 91000 ord och 39000 synonymer.

Rysslandsexperten Lena Jonsson tvivlar på att frisläppandet av Aleksej Navalnyj innebär någon avgörande förändring till det bättre för rättsäkerheten i landet. Kyrklig synonym, annat ord för kyrklig, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av kyrklig (adjektiv). Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Låg Medium Hög. Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Lös korsord, hitta ord med liknande eller samma betydelse. Se nedan vad platsism betyder och hur det används på svenska. Synonym till Platsism. adj. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Ljuda synonym, annat ord för ljuda, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av ljuda ljuder ljudit ljöd (verb). Jag va' liksom ba' hemma i Jordbro ba', en pizza i Jordbro ba' osv. En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. Vi hittade 2 synonymer till platsism. När den geografiska platsen spelar en avgörande roll som identitetsmarkör. Spatial förekomst i korsord.

Den spatial a förmågan spelar en avgörande roll för förmågan att uppfatta världen omkring oss. När Lenin dog 1924 var det tänkt att centralkommitténs ledamöter gemensamt skulle styra landet. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt. T.ex. Men detta är ett komplement till permanenta reservat. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Expressen lät moderatorer avgöra vilka inlägg som skulle publiceras. Lös korsord, hitta ord med liknande eller samma betydelse. Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Sök bland 91000 ord … Frekvent förekommande inom musiken; i synnerhet rapmusik.