Till salu Sälen. Hyreslokaler på 450 m², uthyrd till måleri, kontor och lagerverksamhet med gemensamt lunchrum. Bostäder till salu på Andelshus, Åre hittar du på Booli. Med vår gedigna lokalkännedom ger våra svensktalande Bjurforsmäklare dig de allra bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Till salu i Gotlands län. Ottsjö Fjällby. Härligt sommarställe med utsikt över åkrar och med naturtomt om ca 1 000 kvm arrenderätt. 2 km till Visby GK - rankad nr 2 i Sverige! Brf Smygehus Havsbad har 41st andelshus, där kärnan i anläggningen är det anrika gästgiveriet.

Objektstyp. Sälfjällstorget, Sälen, SÄLEN . Det bästa med gemensamt ägande är att vi delar på det ansvar som …

Välkommen. Varmt välkomna till Vibyåsen 56 och detta trivsamma fritidshus! När du köper en andel i Fjällkällan köper du inte bara härliga semesterveckor i ett välutrustat timmerhus.
Andelshus i Åre. Genom ditt medlemsskap i bostadsrättsföreningen som följer med köpet, blir du också delägare i marken runt omkring, i aktivitetshuset, diverse anläggningar för sport och fritid och i all övrig utrustning t ex båtar, cyklar, pulkor, barnlift, skidspår och lekplats. Villa Villor Radhus Radhus Lägenhet Lägenheter Fritidshus Fritidsboenden Tomt Tomter Gård/Skog Gårdar/Skogar Övrigt Övriga Guider & Tips.

68 träffar. Köp EN SEMESTERVECKA på Sveriges sydligaste spets! För närvarande har vi problem med områdesindelningen nedan. Sortera. Utsikten från stugorna i Ottsjö fjällby är en av de vackraste i fjällvärlden. Här hittar du ett utbud av 68 bostäder till salu.

Andelshus vid barnvänliga Hundfjället, Sälen 295 000:- ... För flera bilder och upplysningar gå in på www.andelshus.se och vidare till Dammkölsvägen 6. INGET PERMANENTBOENDE; ENDAST VECKOVIS VARJE ÅR! Här nedan finns de andelar som är till salu samt kontaktuppgifter. Alla inköp och allt ansvar delas mellan ägarna och man får det man behöver till en tiondel av priset. Det huset är spegelvänt men i övrigt i stort sett lika. Klicka på en bostad nedan för att läsa mer och kontakta gärna kontoret om du har några frågor. Bra hyresintäkter och stabila hyreskontrakt. Bjurfors hjälper skandinaver som är intresserade av att köpa eller sälja en bostad i Spanien.

Dock ej möblemanget. Fritidsboenden till salu på Hemnet i Sverige. Utsikt mot Renfjället. I Lofsens Fjällby kan alla i familjen enkelt transportera sig fram och tillbaka till fjällanläggningen - det vi kallar ski-in/ski-out. 8 delägare i huset.

Pool både ute o inne.

OBS! Med skid-, vandrings- och skoterleder några hundra meter från dörren sätter bara fantasin gränser för möjligheterna till upplevelser för stora och små äventyrare. 5 rum, 104 kvm. - SÅLD.

Vi tycker att ett andelshus är bekvämt. Flera veckor finns till salu, till olika priser. 495 000:-/andel - full lagfart!

Fjällvägen 42G. Tidigare annonser till salu. Till byn, till skid-och skoterleder, till Lofssjön och framför allt - lyxigt nära Lofsdalens Fjällanläggning med närhet till liftar och längdspår. Boende i toppklass - SÅLD!

Andelshusen har havet som närmsta granne. Nära golf & bad. Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare. Vi slipper måla, skotta och tänka på renovering, det är skönt. Exklusivt "Gotlandshus" - SÅLD.
- SÅLD. Till salu Åre – Björnen; Tidigare objekt; Kontakt; Andelshus i Västergarn.