Resan till Berlin Hauptbahnhof tar cirka 14 timmar och man kan resa med till exempel Deutsche Bahn med byte i Köpenhamn eller Malmö. Resan Berlin–Prag tar ca 4,5 timmar. Att åka från Malmö till Berlin med tåg är ett utmärkt alternativ för dig som ogärna reser med flyg, eller som bara vill spara pengar.

Ta nattåget Malmö–Berlin och res vidare till Tjeckiens huvudstad. Därifrån går det att ansluta till var som helst i landet på bara några timmar. För den som väljer att resa med tåg från Centraltstationen i Stockholm till Tyskland finns flera alternativ. Då åker man till Hamburg och tar sedan nattåget hela vägen till Basel eller Zürich.

Vi erbjuder billiga tågresor över hela Sverige samt till Köpenhamn, Oslo och Narvik! Tåg från Stockholm till Berlin: Reseöversikt. Alla vill resa till denna urbana och konstnärliga metropol som sedan murens fall har singlat upp som en mångkulturell världsmetropol. Boka din tågresa med Snälltåget till Berlin, Malmö, Stockholm, Vemdalen, Åre. Res bekvämt med våra dagtåg och nattåg och njut av något gott i vår restaurangvagn. Så här åker du med tåg från Göteborg till tre storstäder i Europa: BERLIN Så tar du tåget till Berlin, Amsterdam och Paris. Ta tåget till … Tåg till Berlin - boka resor från Sverige till Berlin med tåg här. Där byter du till tåget till Hamburg (Tyskland). Det finns två resealternativ. Det finns även nattåg som trafikerar sträckan. Behöver du mer frukost intar du det innan du påbörjar vandringen mot Sylarnas Fjällstation som blir första dagens övernattning. Köp biljett till och från Storulvåns Fjällstation. Från Hamburg kan du åka med ett Thalys-tåg till Frankrike via Köln eller Frankfurt med ICE / TGV-tåg.

Läs mer om Dredsen Med tåg till Italien. Läs mer om Prag Dresden. Under våren och sommaren kan du åka hit med nattåg, och under övriga tider på året reser du till Berlin via Köpenhamn. Boka och köp din tågresa med SJ här.

Det finns knappast något hetare resmål i Europa just nu än Berlin. Tåget tar dig till Enafors och därifrån blir det en 30 minuters transfer till Svenska Turistföreningens Fjällstation Storulvån. För att resa med tåg från Stockholm i Sverige till Nice i Frankrike går huvudvägen via Malmö och Köpenhamn (Danmark). Bara två timmar från Berlin ligger Dresden med sina vackra byggnader och närheten till Elbe.